Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Clos des Vins
 
Lekkert sørfransk

Publisert: 26.okt.2018 07:39
Oppdatert: 26.okt.2018 07:39

Forrige ukes slipp på spesialpolene var i hovedsak viet røde storheter fra Rhône og Languedoc. Det er viner fra topp-produsenter i Rhônedalen som hittil har tiltrukket seg mest oppmerksomhet. Men slippet gir også anledning til å bli bedre kjent med solide produsenter i Languedoc og Provence. Denne uka er det tre av de sistnevnte fra Maury, Faugeres og Coteaux d’Aix som trekkes fram.

Clos des Vins d’amour 2014

Languedoc Maury Sec 10527301, kr 257,40

Kjærlighetsvin fra Maury – med hjerte på etiketten – har både sødmen, fylden, mykheten og det delikate uttrykket som en kan håpe å finne hos en kjærlighetsvin. Det er lett å la seg forføre av denne vinen. Tett oppunder en sekser.

Chateau des Estanilles Clos du Fou 2015

Languedoc Faugeres 10526001, kr 300,60

En lekker vin, svært mørk på farge, fyldig, myk og rik. Sødmepreget duft av plommer, så myk og innbydende at den smyger seg rundt i munnhulen og etterlater et inntrykk av både fylde og frukt. En herlig sak, koster litt, men vel verdt pengene.

Chateau Vignelaure 2013

Coteaux d’Aix en Provence 10524101, kr 325,10

Etter to ypperlige Languedoc-viner gjenskaper vi ferien i Provence med enda en fantastisk lekker vin. Stor fylde og konsentrasjon. Myk og mørk, en vin som skjuler hemmelighetene sine en aldri så liten stund, før den åpner opp og slipper deg inn. Derfra er det bare deilig; det blir en sekser.

Clos des Vins: Terningkast: 5

Chateau des Estanilles: Terningkast: 5

Chateau Vignelaure: Terningkast: 6

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat