Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Guillaman
 
Nyheter i hylla

Publisert: 27.apr.2018 09:07
Oppdatert: 27.apr.2018 09:07

Det er en smak av sommer på de tre utvalgte denne uka. Nyhetsslippet av mai-viner er ikke før til neste helg, men her er tre viner som allerede denne uka er nye på polhylla i Hamar. Her er to hvite og en rosé som gir en forsmak på sommerkvelder vi har i vente.

Dom. Guillaman Sauvignon Blanc 2017

Côtes de Gascogne 7811501, kr 157,20

Lukt på denne, og du får sommerfølelsen med det samme. Sauvignon blanc-viner fra Côtes de Gascogne er som skapt for lett sommermat, og dette er en god representant. Deilig fruktighet. innbydende duft av fersken, karakteristiske innslag av nesle og urter. Myk, lettdrikkelig og behagelig. Ikke veldig kompleks, men ukomplisert og rett fram.

Reichsrat von Buhl Deidesheimer Riesling Trocken 2015

Pfalz 1696905, kr 179,90

En av de store tyske Riesling-produsentene, kjent ikke minst for noen særs prisgunstige viner. Dette er en av dem, selv om det ikke er den aller rimeligste. Mineralsk, noe sitrus og eple på duft, ganske sammensatt men frisk og slank. En deilig vin til det første sommerlige koldtbordet, for dette er en skikkelig allrounder.

Marius Rosé by Michel Chapoutier 2016

Languedoc-Roussillon En 9749501, kr 139,90

En frisk rosé er sommervinen framfor alle. Av denne er 2017-årgangen nå på veg, men i Hamar er fortsatt noen fra 2016 igjen. Noe tyngde gjør den til anvendelig matvin, gjerne til salat på terrassen.

Guillaman: Terningkast: 5

Reichsrat: Terningkast: 5

Marius: Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat