Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Gassier
 
Økologisk vinvri

Publisert: 02.mar.2018 09:53
Oppdatert: 02.mar.2018 09:53

Er du blant dem som søker etter hyllekantskilt på polet som er merket økologiske eller biodynamiske viner? Slike vi er det blitt mange av, og utvalget øker stadig. To viner laget på biodynamiske prinsipper, og en økologisk – det er utgangspunktet for dagens vinspalte. Her er tre franske rødviner fra Rhône-området og nærmeste naboskap som i tillegg er svært gode kjøp, og fine til vintermat.

Gassier Garrigues 2016

Costieres de Nimes 7950601, kr 141

En svært tiltalende vin, saftig og ganske lett, men også med fint fast trøkk. Fin balanse, god fruktighet. En svært anvendelig matvin, og gjerne til vilt. Til prisen er dette ypperlig.

Ch. Simian Côtes-du-Rhône Combe des Avaux 2016

Côtes-du Rhône 7808501, kr 150,50

En myk og innsmigrende biodynamisk vin, like gjerne som kosevin som til mat. Preg av saftig søt frukt, harmonisk og bløt. Ganske snill, og en kunne kanskje ønsket at den tok litt fastere tak, men den er slett ikke uten eleganse. Prisgunstig, tett opptil sekseren.

Dom des Carabiniers Lirac Lunar Apogé 2016

Lirac 7759001, Kr. 179,90

En deilig vin dette også, med druer dyrket på biodynamiske prinsipper. Fin saftighet, både frisk og fyldig, fruktig og blomsterlig. I forhold til den foregående tar den bedre tak. En skikkelig kjøttvin.

Gassier: Terningkast: 6

Simian: Terningkast: 5

Lirac: Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat