Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Dupuy
 
Rosa bølge

Publisert: 22.jun.2018 13:00
Oppdatert: 22.jun.2018 13:00

Med varmerekord i mai, ble det også rekordtidlig start på sommerens rosa vinbølge. Men fortsatt er det mange spenstige rosa nyheter som venter i polhylla. Og for svært mange er dette vinen som assosieres med sommer, ferie, hageselskaper og strålende sol i sikte. Her er tre nye; en artig en fra Loire, en lett og elegant fra Rheinhessen, og en fin italiensk allrounder fra Abruzzo.

Dupuy les 3 Pinots Touraine Noble Joué

Touraine 761508, kr 159,90

En artig og original rosé fra Loire som er en super sommervin. Benevnelsen Touraine Noble Joué er den eneste appellasjonen i Frankrike som krever en blanding av de tre Pinot-druene Pinot Meunier, Pinot Gris og Pinot Noir. Det sies gjerne at den første bidrar til kropp og kraft, den andre til fruktighet og den tredje til rundhet og lengde. En bløt og myk rosé med god fruktighet. På grensen til mye sødme, men et sympatisk bekjentskap,

Dreissigacker Pinot Noir

Rheinhessen 10099001, kr 155,40

En svært lys rosé, leskende, lett og elegant, men også med bra fylde og tar et godt fast grep. Anvendelig matvin, og kan godt bli en av sommerens rosa favoritter.

Agriverde Solarea Cerasuolo d’Abruzzo 2017

Cerasuolo d’Abruzzo 10079601, kr 150,40

En lekker rosé dette også. Lett å like med bra fylde, god syre og fruktighet, bløt og saftig. En kjempegod allrounder til lett sommermat.

Dupuy: Terningkast: 5

Dreissigacker: Terningkast: 5

Agriverde: Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat