Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Judeka
 
Sommer-drøm

Publisert: 15.feb.2019 11:48
Oppdatert: 15.feb.2019 11:48

Det var tirsdag ettermiddag da snøen lavet ned, og alt var tungt og kjett. Akkurat da var tiden inne til å vekke drømmen om en sommer til live. Sicilia for eksempel, kunne ikke det vært varmt og deilig? Her er tre herlige sommerlige rødviner som gir stoff å drømme av.

Judeka Vittoria Frappato 2017

Sicilia 1412501, kr 169,90

Polet i Hamar er et av de ganske få som har tatt inn denne sicilianeren, med feriestemning i hver dråpe; leskende, med flott fruktighet, og sommer i sikte. Det er den klart beste av de tre; Bløt og innbydende, fast i grepet, gjerne med lam eller pasta på tallerkenen. Alle tre vinene denne uka er for øvrig laget på Frappato-druen – gjerne kalt Sicilias svar på Pinot noir. Det er en drue som gir leskende, bløte viner, og ikke minst svært matvennlige.

Melovivo Frappato 2016

Sicilia 8357901, kr 170

En deilig sommervin dette også, saftig, bra balansert, god fruktighet. Bløt men likevel ganske fast, frisk og fin. Den kunne gjerne hatt enda bedre trøkk; i forhold til den foregående blir den litt reservert. Men det er en deilig vin dette også.

Baglio di Pianetto Frappato 2016

Sicilia 10440401, kr 169,9

Har mye til felles med den foregående. Fint bærpreg og fin fruktighet, lett å like. På den enkle siden, og litt høy pris, men redder seg på et sympatisk grunnpreg, god balanse og et innbydende blomsterpreg. Akkurat nå inviterer den til et særs trivelig følge en hustrig vinterkveld.

Judeka: Terningkast: 6

Melovivo: Terningkast: 5

Baglio: Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat