Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Sommer-viner
Mangfoldet er stort i juli-nyhetene på polet. Her er tre vidt forskjellige nyheter som alle egner seg til sommermat.

Publisert: 07.jul.2017 06:24
Oppdatert: 07.jul.2017 06:41

Se hva vi fant.

Biokult Pet Nat 2016

Niederösterreich, Østerrike 7480801, kr 149,90

Terningkast: 5

Pet Nat er en forkortelse for det som på fransk kalles Pétillant naturell, det vil si naturlig perlende vin. Denne vinen ble tidligere i år spådd en framtid som sommerens kuleste vin, og det er flere nye i julislippet. Fra Biokult kommer en deilig perlende rosé, lett parfymert, forfriskende og sjarmerende. Bra fruktighet og fin friskhet. Mest egnet til fingermat av det lett salte slaget. Det negative er at flaskene er utstyrt med en slags bruskork, som smeller som et metallisk børseskudd når du åpner.

7 Deadly Zins

California 9228101, kr 195

Terningkast: 5

Overgangen er stor fra en lystig Pet Nat til denne ganske heftige Zinfandelen. Duft av mørke bær, kraftfull og bra med tanniner. En vin som tåler de mer brutale smakene på grillen. Det er ikke så ofte at californiske viner trekkes fram i denne spalten, men noen ganger er det på sin plass.

Juillot Mercurey Clos Tonnerre Premier Cru 2013

Mercurey 288701, kr 250

Terningkast: 5

En Bourgogne-vin som mange kanskje kjenner fra før. La gå at røde burgundere ikke er typiske sommerviner, men denne er et godt eksempel på at det kan fungere det også. Ganske leskende, fin balanse, gjerne til lette kjøttretter på grillen. Deilig å ane burgunderens diskrete eleganse selv i en prisklasse som er relativt overkommelig.


 
Biokult.
Seven Deadly Zins.
Mercurey.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke