Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Sommerlette viner
Midt på sommeren, fortsatt milde kvelder i sikte, friske salater eller sjømat på tallerkenen og lette hvite viner i glasset.

Publisert: 21.jul.2017 07:13
Oppdatert: 21.jul.2017 07:41

Her er tre alternativer i det ganske hyggelige prissjiktet; en Petit Chablis, en Grüner Veltliner og en australsk Sauvignon Blanc, alle i nye årganger.

Lavantureux Petit Chablis 2016

Chablis 592101, kr 169,90

Terningkast: 5

Roland Lavantureux er en topp-produsent i Chablis, med viner i hele spekteret, der også en ganske enkel og frisk Petit Chablis har mye å by på sommerstid. Deilig kombinasjon av det fruktige og mineralske, syrefrisk og med overraskende bra fylde. Mye vin for penga; ligger tett opptil sekseren.

Topf Grüner Veltliner Strassertal 2016

Kamptal, Østerrike 9764701, kr 139,90

Terningkast: 5

En deilig sommervin fra Weingut Johann Topf, som er blitt en favoritt hos mange, og spesielt med skalldyr på bordet. Et utrolig delikat lett blomsterlig preg på duft, kombinert med noe fersken og eple. Et mineralske grunnpreg og god syre bidrar til en lett sitrende spenning.

The Crossings Sauvignon Blanc 2016

Marlborough, New Zealand 316301, kr 139,90

Terningkast: 4

Saftig, enkel og lettdrikkelig newzealandsk sommervin til en hyggelig pris. Duft av sitrus, stikkelsbær og urter. Fruktig, bløt og rund, med bra syre. En deilig alenevin, eller til en lett salat.


 
Lavantureux.
Topf.
The Crossings.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat