Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
.
 
Tar med hematt

Publisert: 21.jul.2018 11:01
Oppdatert: 22.jul.2018 16:27

God og karakteristisk Champagne til under 250 kroner – det er det god grunn til å ta med seg hematt. For da trenger det ikke engang være den helt store anledningen for å unne seg en flaske Champagne. Her er tre flasker som alle ble lansert på det siste nyhetsslippet. Og alle er verdt penga.

Philizot & Fils Brut numéro 3

VIN_philizon_kopier

Champagne 10132001, kr 233,40 kroner

En frisk og spenstig Champagne til en hyggelig pris – dette er rundens vinner. Herlig friskhet, god syrlighet, flott balanse mellom et spennende mineralsk preg, fin fruktighet, god mykhet og pen fylde. En anvendelig vin til lette sommerretter, men kanskje aller mest til aperitiff og småmat. Dessuten viste det seg at den egnet seg særdeles godt da Frankrike vant VM-finalen i fotball. Men akkurat det var ikke planlagt som bruksområde.

Diane De Chappotin Réserve Brut

VIN_Chappotin_kopier

Champagne 10149701, kr 234,50

Også denne er en svært prisgunstig Champagne, med mange likhetstrekk med den foregående. Bløt, myk og eplepreget, men også fast og god i grepet og med fin fylde.

De Moncel Brut

Champagne 10205601, Kr. 235,40

En åpen og lett tilgjengelig Champagne, bløt og lett å like. Utfordringen er en stil med noe mer markant sødme enn de to foregående. Men for dem som liker det kan dette bli en favoritt blant de rimeligste Champagne-variantene.

VIN_Moncel_Kopi

Philizot: Terningkast: 6

Diane: Terningkast: 5

Moncel: Terningkast: 4

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat