Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Til tre-retteren
En frisk musserende vin fra Jura som aperitiff, en deilig Petit Chablis på boks til fisk og skalldyr, og en svært prisgunstig rød Bordeaux fra Margaux til lette kjøttretter.

Publisert: 28.jul.2017 06:57
Oppdatert: 28.jul.2017 07:12

Med det ligger det til rette for å avrunde juli med en lett og sommerlig treretter.

Ligier Crémant de Jura Blanc de Blancs Brut

Jura 2197401, kr 179,90

Terningkast: 5

Cremant fra Jura er en frisk og deilig musserende vin med god syre og herlig bløt fruktighet. Eple og noe krydret på duft, fint mineralsk preg. Helst til aperitiff, eller til lette salater, men også alenevin. Fins også i rosa utgave, men den hvite er aller best.

Moreau Petit Chablis 2015

Petit Chablis 4264506, kr 559,90 (300 cl)

Terningkast: 5

I jakten etter sommer på boks har denne muligheten til å bli en favoritt hos mange. Søker du blomstereng og havstemning i samme vin, er du på rett spor. Epler og mineralitet, deilig fruktighet, slank og ganske flott. En god Chablis helt i toppsjiktet blant de hvite på boks. Litt drøy i pris, men verdt noen kroner ekstra.

Ch. Paveil de Luze 2013

Cru bourgeois Margaux 2299901, kr 259

Terningkast: 5

En Margaux til denne prisen er ikke hverdagskost. Det er et stykke igjen til storhetene i Margeaux, men Bordeaux-preget er likevel rikelig til stede. Ganske lett, saftig og fruktig, fast og forførende. Som billig-Bordeaux er dette et lite funn. Gjerne til lettere sommerlige kjøttretter.


 
Ligier.
Moreau.
Pavell.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat