Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Toppers grillviner
Det meste kan grilles – kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker og frukt. Og grillviner er det mange av, selv om de fleste er lagt opp til kjøttretter.

Publisert: 23.jun.2017 06:36
Oppdatert: 23.jun.2017 06:56

Her er tre gode kjøp – to fra Toscana og en sikker vinner fra Mendoza, nå i nye årganger.

La Selva Maremma

Toscana 7605606, kr. 449,50 (300 cl)

Terningkast: 4

En sympatisk boksvin til grillmaten, duft av røde frukter, saftig, myk og bløt med lett sødme. Ukomplisert og lett å like. Kan gjerne bli en av sommerens vinnere til grillmaten.

Carpineto Dogajolo Rosso 2015

Toscana 1788401, kr. 139,90

Terningkast: 5

En veldig god allrounder, som fungerer like godt som hyggevin som til lettere grillmat – svin, kalkun og fisk. Den er foreslått til grillspidd, svin og smørdampede grønnsaker, og det høres ut som en ypperlig idé. Saftig, myk og leskende, fine tanniner. Om en skulle snakke om en rød sommervin, er denne et godt eksempel. Og et morsomt navn; Dogajalo kommer av det italienske ordet for stav, som tønnene er laget av.

Weinert Carrascal 2013

Mendoza, Argentina 3240401, kr. 159,90

Terningkast: 5

En favoritt hos mange når grillen skal tas fram, og nå i ny utgave. Mørke bær med god grunn. Fin fylde, bra friskhet, harmonisk og godt strukturert. Det er en vin som stadig er blitt framhevet som en av toppene i sin prisklasse, og er fortsatt et svært gunstig kjøp når en går etter rendyrket kjøttvin.


 
La selva.
Dogajalo.
Weinert.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat