Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Pietro.
 
Tre av de beste
Er det i helga det skal skje? At det endelig blir temperatur for rosévin på terrassen?

Publisert: 16.jun.2017 06:51
Oppdatert: 16.jun.2017 07:08

For visst drikker vi stadig mer rosévin for hvert år her til lands. Men det er også en vin som litt væravhengig. For rosé er klart best egnet til sommerens terrasseliv, og ikke minst til sommerens buffeter. For de beste roséene er også anvendelige matviner. Her er tre gode kjøp, en fra Rheingau og to fra Piemonte, i tre prisklasser, men alle gir mye for penga.

Georg Breuer Spätburgunder Rosé 2016

Rheingau, Tyskland 2044001, kr 154,90

Terningkast: 5

En gjennomført delikat sommervin, blomsterlig og med innbydende bærpreg på duft. Flott balanse, saftig men også fast og deilig friskhet. Fin hyggevin alene, men også en flott matvin, gjerne til lyst kjøtt.

Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2016

Piemonte, Italia 9747601, kr 135

Terningkast: 6

En svært prisgunstig rosé, som er blitt en sommerfavoritt hos mange. Bringebær, ripspreg og fersken på duft, veldig frisk med fin syre. Lett, ung og leken, bløt med litt sødme. Fungerer til lette sommerretter, men er også utrolig god helt alene.

Pietro Cassina Coste della Sesia Rosa Rosarum 2016

Piemonte, Italia 7353601, kr 199,90

Terningkast: 6

En mer sammensatt rosé, med et langt større smaksbilde og mer kraft i forhold til Ioppa-en. Både elegant og spenstig, flott strukturert, Koster litt, men så er det da også en flott rosé. Bestillingsvare, men er tatt inn i Hamar.


 
Georg Breuer.
Loppa.
Pietro.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat