Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Tre overraskelser
Rødviner fra Østerrike og fra Alsace i Frankrike – det er ikke akkurat det vi drikker mest av.

Publisert: 15.sep.2017 06:51
Oppdatert: 15.sep.2017 06:59

Men nå presenterer polet i Hamar et fint lite utvalg fra bestillingslista. Her er tre godbiter for den som har sans for å la seg overraske og er nysgjerrig på det litt kuriøse.

Marc Kreydenweiss Pinot Boir 2016

Alsace 7808401, kr 209,90

Terningkast: 6

Alsace er mest kjent for hvitvinene sine, men denne deilige Pinot Noir-en viser at spekteret er langt videre. Kirsebærpreget duft, flott fruktighet, fast og fin. En deilig vin til buffeter, og ikke minst med tanke på julebordene som venter i det ikke altfor fjerne. Polet på Hamar er en av åtte butikker som har tatt den inn.

Loimer Langenlois Pinot Noir 2013

Niederösterreich 4871301, kr. 249

Terningkast: 5

Artig start; vinen er utstyrt med noe såpass sjelden som en ganske lekker glasskork. Aromatisk, på grensen til det parfymerte. Kirsebærpreget, saftig og innbydende. Et litt forstyrrende sødmepreg, men det ødelegger ikke for femmeren. Hva med å gjøre et forsøk med rype?

Weingut Bründlmayer Zweigelt 2015

Niederösterreich 7809501, kr 175

Terningkast: 4

En deilig vin med røde frukter på duft, bløt og i flott balanse. Gjerne til høstens første lammemåltid. Hamar er faktisk foreløpig den eneste butikken i landet som har den i hylla.


 
Marc.
Loimer.
Weingut.
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat