Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
 
Tre til tapas
Vin til tapas – da kan det være enten en rik hvitvin, en musserende på den fyldige siden eller – aller helst – en iskald tørr sherry.

Publisert: 25.aug.2017 06:31
Oppdatert: 25.aug.2017 06:40

Her er tre gode alternativer om du planlegger tapasbord.

Bulle Nature Petillant Nature

Loire 7737301, kr 189,90

Terningkast: 4

Pet Nat er en musserende vintype som har kommet på moten her til lands i år, og den egner seg også til tapas. Navnet betyr Petillant Naturell, det vil si at den er perlende mer enn egentlig musserende. Det er først og fremst en sommervin, men hvorfor ikke tøye sommeren en stund til? Eplepreget på duft, fruktig med fin friskhet og noe fylde, Godt egnet til fingermat av det lett salte slaget.

Fernando de Castilla Fino

Spania 1576002, kr 159,90 (37,5 cl)

Terningkast: 6

Tørr sherry er selve klassikeren til tapas, og denne er ypperlig egnet. Sjø på duft; du aner bølgeskvulp like i nærheten. Fin fylde, frisk og flott. Sherry er ingen vinner på polet i Hamar og utvalget er lite, Denne er ikke blant de mest prangende, men med flott eleganse og som skapt til tapas.

Domaine Dugois Arbois

Jura 5451001, kr 239,80

Terningkast: 5

En særpreget tørr hvitvin med stor fylde. Minner om nøtter og oliven på duft, så her er det tapas i sikte helt fra første bekjentskap. Fyldig og rik, kan gi et ganske salt inntrykk. Egner seg til god spekeskinke og harde, kraftige oster. Men det koster.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat