Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
23. sep
Yealands
 
Vinterhygge

Publisert: 18.jan.2019 10:57
Oppdatert: 18.jan.2019 10:57

Januar er en måned for røde viner – fyldige og varmende. Men det er også tid for å drømme seg bort til lysere tider – om en stund. Så her er både en hvit trøstevin fra New Zealand, pluss røde koseviner fra Toscana og Rioja.

Yealands Land Made Sauvignon Blanc 2016

Marlborough, New Zealand 945801, kr 144,90

Peter Yealands har etablert seg som en av de beste produsentene i Marlborough i New Zealand, og fins i både rødt, rosé og hvitt her til lands. Vi har valgt den hvite, som egentlig er en rendyrket sommervin, men hvorfor ikke minne seg om at det før eller senere er lysere dager og lettere måltider i vente. Så lukk øynene, kjenn dufter av stikkelsbær og smaken av fersken og tropiske frukter, og drøm deg bort.

Carpineto Chianti Classico Riserva 2015

Toscana 2898001, kr 215

En deilig og karakteristisk Chianti Classico, veldig lett å like, og tilsvarende lett å finne mat til. Duft av lær og kirsebær, fin fruktighet, ganske elegant, fast og flott. En deilig vin, anvendelig til et godt utvalg vintermat.

Marques de Murrieta Ygay Reserva 2014

Rioja 360901, kr 209.90

En herlig Rioja, som fortsatt har mye å gå på. Fin bløt fruktighet, lang og fast, frisk og flott. God balanse. En anvendelig allrounder, gjerne til vinterens kjøttmiddager – eller vilt.

Yealands: Terningkast: 5

Carpineto: Terningkast: 5

Marques: Terningkast: 5

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat