18. aug
AVSPARK: Arrangementssjef i HOA Odd Steinar Pedersen er strålende fornøyd med første salgsdag for konserten med Mark Knopfler. Foto: Martin Næss Kristiansen
 
- Aldri opplevd maken
Arrangementssjef i Hamar Olympiske Anlegg (HOA), Odd Steinar Pedersen, smiler fra øre til øre. 5.500 billetter til Mark Knopfler-konserten ble solgt på billettsalgets første dag.

Publisert: 07.sep.2012 04:13
Oppdatert: -

- Jeg har aldri opplevd maken til interesse for billetter ved tidligere konserter, sier Pedersen.

Han har hatt mange store artister på billettblokka: Bocelli, Beyonce, Sir Cliff, Wonder og Santana.

- Billettsalget til de tidligere konsertene har ikke vært i nærheten av det vi opplever nå, sier Odd Steinar Pedersen - som kommer med et lite hint til de som ønsker å oppleve Mark Knopfler i Vikingskipet 11. juni 2013:

- Dette blir utsolgt. Her nytter det ikke å sitte rolig og tro at det sikkert går an å få kjøpt en billett i døra på konsertdagen.

Tre konserter

Det er bare dager siden nyheten ble presentert, at Mark Knopfler og hans band kommer til Norge neste sommer. Tre konserter står på planen; den første i Hamar, de to andre i Stavanger og i Bergen.

- Konserten i Stavanger ble utsolgt i løpet av en time. De hadde 5.500 billetter tilgjengelig, sier Odd Steinar Pedersen.
Han har plass til 8.500 mennesker foran scenen i Vikingskipet.

«Selger ut!»

- Hva sier deres medarrangør Live Nation om responsen?

- Jeg snakket akkurat nå med Rune Lem i Live Nation, og han var kjempefornøyd - og sa: «Dette selger vi ut!»

- Hva med deg selv, ble du overrasket?

- Jeg hadde tro på at vi skulle kunne selge 8.500 billetter, men jeg hadde ikke trodd vi skulle selge så mange billetter den aller første dagen.

Bocelli 8.000

Som sammenligning kan vi her vise fram besøkstallene for de tidligere superstjernekonsertene i Vikingskipet: Bocelli 8.000, Beyonce 7.000, Sir Cliff 5.500, Stevie Wonder 6.000, Santana 6.500. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke