24. aug
Setereopera: Nyskapning på Målia under årets Kirsten Flagstad Festival.
 
– Blir i heftigste laget
– Vi ser at det er mye av det samme publikumet som går på konsertene våre, sier daglig leder Solveig Rønningen i Kirsten Flagstad festival. – Med to konserter om dagen, kan det bli i heftigste laget.

Publisert: 15.aug.2017 18:56
Oppdatert: 15.aug.2017 18:56

Flagstad-festivalen hadde i sommer 3.800 besøkende, inkludert de 2.000 som var på gratiskonserten på Stortorget. Blant årets nyskapninger som slo an, var seteroperaen på Målia, som trakk 430 mennesker.

– Men til neste år må vi se på kapasiteten, både for oss som arrangerer og for publikum. På åpningsdagen hadde det kanskje holdt med bare åpningskonserten. For vi må også tenke på hvor utrolig mye som ble arrangert i Hamar i sommer. Så kanskje vi må slanke festivalen litt.

– Men samtidig vil vi fortsette med for eksempel utekonserten på Stortorget, som ligger an til å bli et høydepunkt også de neste årene, sier Solveig Rønningen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke