18. aug
 
- Dette er en dag for minnebøkene
Romedalsdagen og popidolene Marcus og Martinus samlet 1000 personer i sentrum, og forvandlet bygda til en kokende festplass. Se bildene her!

Publisert: 15.aug.2015 20:43
Oppdatert: 16.aug.2015 13:11

Det var utvilsomt poptvillingene Marcus og Martinus som var dagens helter, og flere hundre barn hadde møtt opp, mange av dem med store plakater, t-skjorter med bilde av gutta eller sminke i fjeset med initialene «M» og «M».  Da de unge musikerne gikk på scenen klokken 14 var det festivalstemning i Romedal, og barn og ungdom skrek og strakk armene etter idolene sine.

-  Det er så hyggelig å komme tilbake att hit, ropte Marcus ut til den ekstatiske folkemassen, som til gjensvar ropte enda litt høyere. 

- Det har aldri vært så mange i Romedal før

Konferansier Even Engen var i ekstase. I går lovte arrangementskomiteen at «dette blir årets høydepunkt», og kunne fortelle at de hadde investert nærmere 250.000 kroner på festen. Det var mange som hadde lyst til å vinne en bil, og køen til skytekonkurransen ved Gunders Bil AS gikk aldri tom. Til slutt var det David A. Olsen som stakk av med den gullfargede Mitsubishien. 

- Dette er en dag for minnebøkene. Og for Marcus og Martinus må det har vært en fenomenal opplevelse å komme hit tilbake til røttene, sier Engen.

-  Vi hadde en fyr på taket som tok bilder, og han mente det var 3000 her. Men det er å ta i litt. Men over 1000 var det i hvert fall. Det var fulle parkeringsplasser over alt, ungdomskolen var tjoka full og alt i sentrum var tatt, så folk begynte å parkere langs vegen nordover mot Romedal. Dette var helt fantastisk, sier Engen. 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke