18. aug
FOTO: NTB Scanpix.
 
- Dette gidder jeg ikke, sa han og gikk av scenen
Foran nesten 1.000 vantro publikummere slenger superstjernen Justin Bieber skjorta i gulvet og sier «dette gidder jeg ikke». Så stormer han av scenen – etter bare én låt.

NTB
Publisert: 30.okt.2015 06:19
Oppdatert: 30.okt.2015 09:28

Tårene rant hos publikum da det etter hvert ble klart at Bieber hadde forlatt bygningen og ikke ville komme tilbake.

– Vi synes dette er like bedritent som dere, sa TV 2-programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg da de måtte ut på scenen i Chateau Neuf og beklage det inntrufne.

Tidligere på kvelden hadde Bieber vært gjest i programmet deres «Senkveld».

Hetses på nett

Fire norske Justin Bieber-fans hetses på nett etter at superstjernen forlot torsdagens Oslo-konsert etter bare én låt.

Jentene som sto ved scenekanten, blir hengt ut på sosiale medier etter at popstjernen forlot konsertinnspillingen i raseri, melder TV 2.

– Det er mange som har lagt ut bilder av oss og skrevet kjempestygge ting, og det er veldig vondt. Vi trodde ikke at vi gjorde noe galt, og nå mener alle at vi har skylden for at konserten ble avlyst. Alle hater oss, dette er helt forferdelig, sier én av jentene som opplevde dramatikken.

Bieber skulle etter planen spille seks låter, og hele konserten skulle tas opp på TV.

Etter den første låten, «Boyfriend», gikk popidolet bak scenen og hentet en vannflaske. Han tok en slurk og ga den til en av jentene på scenekanten. Da hun tok imot, klarte hun å trykke på flasken slik at det sprutet på scenekanten. Bieber hentet så en skjorte for å tørke opp.

Da fansen ikke ville slippe skjorta, selv om han ba dem om det, gikk Bieber av scenen i full fart, med danserne hakk i hæl.

– Han fikk det til å virke som det er vår feil, men vi prøvde å oppføre oss. Han er jo blitt syk, så det er jo forståelig at han ikke tåler så mye, sier den ene av jentene. 

– Dårlig gjort

– Dette er bare helt for jævlig, sier Heidi (16) fra Nord-Norge til NTB. Hun har brukt flere tusen kroner på å fly til Oslo for å være med på konserten etter at hun var en av de heldige som vant en billett.

– For meg var dette så stort. Jeg hadde gleda meg så vanvittig mye, sier Heidi mens tårene renner i strie strømmer.

– Dette var skikkelig dårlig gjort. Jeg er så sur på ham, sier venninnen, som ikke ønsker å bli navngitt.

Uvisst om følger

Konserten på Chateau Neuf var en spesialkonsert i forbindelse med programmet og promoteringen av Biebers nye album «Purpose». Bieber skulle etter planen spille seks låter, og hele konserten skulle tas opp på TV.

TV 2 ville torsdag ikke si om hvilke følger den avbrutte konserten vil få.

– Det er det for tidlig å si, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Selv gikk Bieber ut på Instagram og beklaget hendelsen.

– Det har dessverre vært en tøff uke for meg, med lange dager og lite søvn, mens jeg må være «på» for kameraer og fans etc. Jeg ville på ingen måte virke slem, men jeg valgte å ende showet fordi dem på første rad ikke ville høre. Forhåpentligvis vil folk forstå grunnen. Jeg håndterer ikke alltid ting på rett måte, men jeg er menneskelig og jobber med å bli bedre, skriver Bieber, og beklager til alle som hadde møtt opp.

– Hendelig uhell

Like før ga han en 15 år gammel jente på første rad en vannflaske, men da hun tok imot klarte hun å trykke på flasken og det sprutet vann ut på scenekanten. Bieber hentet en skjorte for å tørke opp, men da ville ikke fansen slippe skjorta, selv om han gjentatte ganger ba dem om å slippe. Deretter stormet han av scenen i full fart, med danserne hakk i hæl.

Moren til den 15 år gamle jenta som fikk vannflasken, sier det kun var snakk om et hendelig uhell.

– Det får være måte på å ha lav terskel for å bli sint, sier Kristina Olsen til NTB.

Trodde det var en spøk

Hele hendelsen skjedde svært raskt, og det gikk ikke lang tid før Bieber stormet av scenen. Hele salen trodde derfor først det hele var en spøk. Først etter at det hadde gått mange minutter og ingenting skjedde, begynte folk å rope navnet hans.

Deretter begynte hele salen å klappe og synge med til låta «Baby», men uten at de greide å lokke Bieber tilbake på scenen.

Vantroen sto å lese i ansiktene til mange av de om lag 950 publikummerne, og etter hvert gikk flere og flere ut av konsertlokalet. 

Internasjonale medier 

Popidolet Justin Biebers opptrinn i Norge har fått oppmerksomhet også i internasjonale medier.

«Justin Bieber når bristepunktet», er til tittelen kjendisnettstedet TMZ.

Den svenske avisen Expressen skriver at «Bieber flyktet landet».

For det var torsdag kveld at 21-åringen fikk tenåringsjenter på konserten på Chateau Neuf i Oslo til å gråte i strie strømmer.

Etter å ha fullført én sang, gikk 21-åringen av scenen og kom aldri tilbake. Årsaken var at ivrige fans ikke ville slippe en skjorte han brukte til å tørke opp vann som hadde blitt sølt på scenekanten.

Flere medier bemerker seg at det er andre gang på 24 timer at Bieber lager oppstyr – og ikke på den positive måten. Tenåringsidolet forlot nemlig et intervju med en spansk radiostasjon onsdag, tilsynelatende fordi han ble frustrert av programledernes spørsmål, skriver The Guardian.

Unnskyldingen 21-åringen la ut på Instagram er også blitt gjengitt i samtlige saker.

«Jeg håndterer ikke alltid ting på rett måte, men jeg er menneskelig og jobber med å bli bedre på å svare, ikke reagere», skrev han.

Men i stedet for «better» (bedre) sto det «beer» (øl) i unnskyldningen. Når han skriver «beer», tror vi han mener «better», skriver TMZ.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke