21. aug
 
- Det er like magisk hver gang
Se bildene fra Toto-konserten på Tjuvholmen på Hamar.

Publisert: 06.aug.2017 00:12
Oppdatert: 07.aug.2017 08:24

Et Toto i storform satte igang presis klokken 21.30 med "Only The Children", før de ropte "Let's do this!" og dro på med superhitten "Hold The Line". De 4000 publikummerne stakk hendene resolutt i været for å klappe igang det velkjente riffet, og festen var et faktum.

- Mange blodfans her

- Jeg har reist helt fra Trondheim for å høre dem. Dette blir min 21. Toto-konsert, sier Eva Helland, som hadde plassert seg helt fremst ved scenen.

- Det er like magisk hver gang, sier hun.

Cecilie Normann, Tony Normann Østgård, Merlin Zimmerman, Tina Normann Østgård og David Normann Østgård hadde også sikret seg en plass foran scenen.

- Dette er bra, sier Cecilie, i det hun og vennegjengen sikret seg bildebevis på sensommerens konserttur til Hamar. 

Lenger bak i folkehavet stod arrangør Terje Åsvestad og bookingansvarlig Espen Solheim Røhne. 

- 4000 publikummere og utsolgt! Det er helt fantastisk, sier Åsvestad.

- Det er mange blodfans her, helt klart, sier Røhne. 

- Det er utrolig gøy at Toto trekker så mange til byen. Vi vet jo at 3000 av dem kommer langveisfra, sier Åsvestad. 

Minnet Porcaro-brødrene

Steve Lukather var meget pratsom under konserten, og lørdagens konsert ble også en markering av Jeffery Thomas «Jeff» Porcaro, som døde samme dato i 1992. Bror nummer to, Michael Joseph «Mike» Porcaro, døde i 2015, og nå er det kun Steven Maxwell Porcaro som er igjen i det legendariske bandet, som startet i garasjen til Porcaro-familien i Los Angeles på slutten av 70-tallet. 

- Vi spilte sammen da vi var unge, og vi spiller sammen fortsatt. Og vi har det utrolig gøy, mimret Lukather fra scenen. 

Etter 16 låter og snaut to timer avsluttet verdensartistene med superhitten "Africa", og rundet med det av sensommerens koseligste kveld ved Mjøsa.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke