24. aug
 
– Drømmesituasjon
Julie Christensen og Henning Ramseth har sluppet sin første musikkvideo med bandet Soar. Nå håper de å nå ut til et større publikum.

Publisert: 27.jun.2016 10:28
Oppdatert: 28.jun.2016 10:24

– Vi var veldig spente, men vi har fått gode tilbakemeldinger, sier Julie Christensen.

Hun er et av to medlemmer i bandet Soar. Sammen med Henning Ramseth har hun funnet tonen, og de har nå gitt ut to singler og sin første musikkvideo til låten «Unlike all the others».

– Den har blitt sett av 20.000 til nå. Det har vært artig å gjøre dette, sier Christensen.

Med seg til å lage musikkvideoen hadde de Øyvind Saugerud som regissør og filmskaper. Ina Åsen var med som stylist.

– Drømmesituasjon

De to forteller at det var Saugerud som tok initiativet til filmen.

– Øyvind tok kontakt med oss og ville egentlig lage video til den første låten vår. Vi følte det var mer riktig å lage video til låt nummer to. Sammen kom vi fram til hvordan vi skulle gjøre det. Det er en drømmesituasjon når noen kommer og vil lage video av låten di, sier Ramseth.

Musikkvideoen er blant annet spilt inn i lokalene til gamle Ankerskogen videregående.

– Dette er en ordentlig Hamar-produksjon, sier Christensen.

Ingen av dem kjente Saugerud fra før, og de synes det er ekstra moro at det er noen utenfra som vil lage video av musikken deres. Når kontakten først var opprettet gikk det fort.

– Det gikk veldig fort. Og selve innspillingen ble gjort unna på én dag. Det ble rundt 15 timer med film, sier Christensen.

Vil treffe flere

Både Ramseth og Christensen har lang fartstid og mye erfaring hver for seg. Bandet Soars er fortsatt i et tidlig stadie, og de håper å bygge seg opp i tiden som kommer.

– Vi har mye erfaringer og det er et artig samarbeid, sier Christensen.

– Vi bygger opp et musikals fundament nå. Så handler det om hvordan vi skal komme oss dit vi vil. Veien blir litt til mens vi går, sier Ramseth.

De har valgt å lage låt for låt, og har ikke noen albumplaner i nærmeste framtid. De er også åpne for å samarbeide med andre i musikkmiljøet.

– Vi ønsker å spille mer live, og lage flere låter. Vi håper også å nå ut til flere folk, men vi trenger noen som kan hjelpe oss med det slik at vi kan holde oss til det vi kan, sier Christensen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke