23. aug
FRISK: Elton John måtte ta en pause på grunn av sykdom, men er tilbake på scenen 3. juni. Til Hamar kommer han 30. juni. Foto: Per Løchen / NTB scanpix
 
– Elton John er frisk og klar for Hamar
– Beskjeden vi har fått er at Elton John er frisk, og at han skal ut på turné igjen 3. juni, sier Espen Solheim Røhne i bookingbyrået Venues.

Publisert: 08.mai.2017 16:21
Oppdatert: 08.mai.2017 16:48

– Jeg fikk også vite at «hvis det var deg og meg, så hadde vi vært på jobb igjen mandag», sier Espen Solheim Røhne om sykdommen som sendte sir Elton John inn på sykehus et par dager i april.

Med andre ord: Espen Solheim Røhne sover godt om natta når det kun er uker igjen til tidenes popstjernefest på Stortorget i Hamar. Hit kommer mannen som har solgt flere enn 300 millioner plater, som er blitt 70 år – men som fortsatt kjører for fullt når det gjelder konserter. Visstnok rundt hundre konserter står i Elton Johns årskalender.

30. juni spiller han i Hamar.

Til Twickenham

Nå oppholder han seg hjemme, ifølge rapporter som sendes ut – og kan hende er «hjemme» i hans «Woodside» i Old Windsor. I så fall er det kun en ettermiddagstur med bilen, sånn cirka en drøy halvtime, ned til hans comeback 3. juni, på arenaen Twickenham Stoop, en rugbybane med plass til cirka 15.000, på andre siden av gaten for nasjonalanlegget for rugby i England, Twickenham Stadium.

Elton John ble syk på flyet hjem fra opptredener i Sør-Amerika, det kom rapporter om han var angrepet av «et sjeldent og potensielt dødelig virusinfeksjon». Hans konserter i april og mai ble avlyst.

– Han hadde ikke så mange show i denne perioden, og man valgte å droppe alle og ta fri ut mai for å være på den sikre siden, sier Espen Solheim Røhne.

Trygg

Han innrømmer at han skvatt da meldingene om sykdom og avlysninger kom, at han tenkte tanken om å starte jobben med en «backup», en reserveartist – men at han raskt skjønte at dette ville bli en for stor oppgave på så kort tid.

– Ville publikum fått billettpengene tilbake om konserten måtte avlyses?

– Ja. Vi betaler jo heller ikke for en artist som ikke opptrer.

Nå er han trygg på at sir Elton kommer.

– Han er jo også daglig aktiv på Twitter og Facebook, og konsertlisten hans ligger ute – med billetter til salgs.

Bortsett fra Stortorget, Hamar, da. Til denne konserten er ingen billetter tilgjengelig. Billettene ble solgt på fire minutter og 47 sekunder.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke