26. aug
Til London: I november 2019 står Terje Nordgarden på scenen i Royal Albert Hall sammen med flere anerkjente norske bluesartister. Her er Nordgarden i aksjon under konserten på Stortorget ?tidligere i år.Foto: Kim a. Rognmo
 
– En ære å få spille
For en måned siden varmet han opp for a-ha på Stortorget. Om et drøyt år er Terje Nordgarden klar for Royal Albert Hall.

Publisert: 14.sep.2018 07:35
Oppdatert: 14.sep.2018 07:40

10. november 2019 inntar Nordgarden Royal Albert Hall i London. I tillegg til Hamar-artisten kommer også blant andre Vidar Busk, Amund Maarud, Knut Reiersrud og Kid Andersen.

To dager er satt av til konserter i Royal Albert Hall, og det er norsk blues som skal hylles.

– Neste år så er det en setting med en del norske bluesartister, et bluesteam. Det blir spennende, forteller Terje Nordgarden til HA.

– Hva tenkte du da du ble spurt om å være med på dette?

– Det var litt uventet, akkurat som beskjeden om at jeg fikk varme opp for a-ha. Dette blir kjempemorsomt, sier Nordgarden.

Uvirkelig

– Det føles helt uvirkelig å få spille i Royal Albert Hall. Det er et sted som jeg aldri hadde forestilt meg å spille. Akkurat nå så lar jeg tanken ligge litt, men jeg tar den fram i ny og ne for å tygge på den, forteller Nordgarden.

Royal Albert Hall er et konserthus i London som huser opp til 5.000 publikummere. En rekke kjente artister har spilt der, deriblant Eric Clapton, David Gilmour fra Pink Floyd og norske Åge Aleksandersen har inntatt arenaen i London.

Den 10. november neste år kommer Nordgarden til å spille et par låter i konserthuset med et backingband satt sammen av Amund Maarud i ryggen.

– Det er en ære å få spille i Royal Albert Hall sammen med disse musikerne, forteller Nordgarden.

– Det handler om å fotografere øyeblikket med øyne, hjerte, sjel og hele kroppen når jeg skal spille i Royal Albert Hall, legger han til.

Trives også på hjemmebane

Terje Nordgarden varmet opp for a-ha på Stortorget i august.

– Å varme opp for a-ha var en veldig fin erfaring og opplevelse. Det er noe jeg vokser på, forteller han.

Nordgarden farter for tiden land og strand med sin nyeste utgivelse i ryggen. Den 8. november står han igjen på scenen i Hamar.

– Det er stas å kunne spille på Festiviteten. Jeg har med meg det samme bandet som var med å varme opp for a-ha. Det er moro at det er liv på Festiviteten igjen – et historisk sted, avslutter Terje Nordgarden.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke