22. aug
Sigbjørn Johnsen: Hematt til Stavsjø for å snakke om bygdeutvikling.
 
Konserten som Sigbjørn mener gjør Stavsjø til et enda kulere sted...
– En eksklusiv konsert som bidrar til å gjøre Stavsjø til et enda kulere sted!

Publisert: 30.jan.2018 10:24
Oppdatert: 30.jan.2018 10:37

Slik frister Liv C. Fjellsol til releasekonsert med jazztrioen Henhouse 25. februar på Galleri Fjellsol. Og skulle det fortsatt være noen som lurer på hvor Stavsjøs konsertsted ligger, så oppgir hun følgende vegbeskrivelse: «Ganske nøyaktig midt i verden og midt imellom snø og brøytebiler i veikrysset til bygda Stavsjø».

Og når du kommer dit, står det både foredrag og konsert på februar-programmet. Foredraget er det Sigbjørn Johnsen og Arthur Buchardt som skal stå for 13. februar. Stikkord er ifølge Liv C. Fjellsol «inspirasjon, viljestyrke, brutalt bra bygdeutvikling og bygda Stavsjø». Neste konsert er 25. februar med jazzrocktrioen Henhouse, med Nils Einar Vinjor, Jørun Bøgeberg og Trond Augland. Så nå skal de også ut og gjøre seg kjent langs både Nesvegen og Mengsholvegen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke