19. aug
- Dårlig utnyttelse av ressurser: Styreleder Terje Gloppen tror fylket vil kutte i støtten til MiH .Foto: Hanne Maren Torpen Hokstad
 
- Et internt kaos

0
Publisert: 31.mar.2016 06:14
Oppdatert: 31.mar.2016 06:14

Også i 2014 ble stiftelsen Musikk i Hedmark (MiH) evaluert. Rapporten kunne melde om «ekstrem dårlig kommunikasjon mellom ledelsen og de ansatte».

I 2014 fikk Østlandsforskning en forespørsel fra styret i MiH om å gjennomføre en ekstern evaluering av stiftelsen. Evaluering var at MiH er en organisasjon med betydelig indre uro.

«En felles oppfatning var at internt kaos og en ekstrem dårlig kommunikasjon mellom ledelsen og de ansatte må løses for å bli en velfungerende organisasjon» var konklusjonen etter samtaler med de ansatte.

«Slik som MiH framstår i dag, så er den en lite effektiv organisasjon med et ekstremt dårlig ressursbruk. Jeg er veldig bekymret for MiH sin framtid, det er ingen hemmelighet, og jeg opplever at jeg ikke når fram. Det er ingen endringsvillig læringsorganisasjon.» og «Vi opplever at hvis vi kommer med innspill og forslag så blir det mest sannsynlig putta ned i en skuff» er utdrag fra samtaler med de ansatte i MiH.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke