20. aug
NY LESER: Gunn-Merethe Solhøy er en av HAs nyeste abonnenter. FOTO: MATTIS RØHNE
 
- Finner det jeg trenger av lokalt stoff
Gunn-Merethe Solhøy fra Brumunddal vokste opp med HA. Nå er hun blitt abonnent selv også, i en alder av 36 år.

0
Publisert: 28.mar.2015 04:00
Oppdatert: 28.mar.2015 03:59

– Hjemme har vi hatt HA så lenge jeg kan huske, forteller Gunn-Merethe Solhøy (36), og legger til at foreldrene har hatt fra 1974.

Etter at hun flyttet hjemmefra ble ikke avisa prioritert, men for drøyt 14 dager siden bestemte hun seg for å tegne et abonnement igjen, og nå er Gunn-Merethe blant HAs aller ferskeste abonnenter.

– Jeg savnet avisa, men syntes den var for dyr. Derfor slo jeg til da jeg fikk et godt tilbud og ble abonnent for første gang selv, forteller Solhøy.

– Nå har jeg bare hatt avisa i drøyt 14 dager, men er fornøyd som leser. Jeg finner det jeg trenger av lokalt stoff, og sport fra fjern og nær, sier den ferske abonnenten.

Med jobb og to unger i alderen 16 og fem år har Gunn-Merethe mer enn nok å henge fingrene i, og for henne er avislesing blitt en syssel som passer best på kveldstid.

– Jeg bruker gjerne en halvtimes tid på avisa etter jobb, middag og ungelegging. Jeg synes også det er litt selskap i avisa, sier tobarnsmoren.

Gunn-Merethe har også vært innom HAs nettsider, men det er ikke noe hun bruker mye av tiden sin på.

– Nei, jeg vil si at når det gjelder avis, vil jeg ha den i papir. Det er mye lettere å lese og forholde seg til avis på papir. Jeg får en bedre oversikt over det som er skrevet.

– Dessuten kobler jeg av på en mye bedre måte med papirutgaven enn å lese den på nettet.

– Er det enkelte stoffområder som interesserer deg mer enn andre?

– Egentlig ikke. Jeg leser om det som skjer i nærområdet vårt, men kunne nok ha tenkt meg at avisa kunne dekke flere lokale arrangementer som skjer rundt omkring. Fortelle mer om hvordan det har vært på arrangementene, slik at jeg kanskje kan bli inspirert til å dra dit neste gang, sier Gunn-Merethe Solhøy til den avisa hun leser daglig.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke