20. aug
KLARE: Bjørn Kleiven som TV-direktør «Hallvar Syversen» lager, sammen med Erik Wold, sommershow på Tjuvholmen Kro i juni. Foto: Remi Laakso
 
Sommer-gla`skap og nær-TV i Hamar
Bjørn Kleiven var med på å starte opp sommershow på Tjuvholmen i 2011. Den gang sammen med Eldar Vågan. Nå er han tilbake, som nær-TV-direktør «Hallvar Syversen», klar for «Sommer-gla’skap med Kvakne Nær-TV.»

Publisert: 23.mar.2017 16:25
Oppdatert: 23.mar.2017 16:48

Med seg på laget har Bjørn Kleiven fått NRK-profilen Erik Wold, som skal være showets programleder. I tillegg kommer det gjester. Og i et valgår, med en NRK-profil kjent fra debattprogrammer, så er det selvsagt naturlig å hente inn politikere.

– Om Trygve Magnus Slagsvold Vedum (Sp) vil stille opp eller ikke, så skal’n, sier tidligere bruktbilselger, nå TV-direktør, «Hallvar Syversen».

Sommershow på Tjuvholmen har de siste årene gått over flere uker. Nå er fire dager satt av til show i teltet:

Fredag 9. juni, lørdag 10. juni, fredag 16. juni og lørdag 17. juni.

– Målet er å selge så godt at vi kan fylle teltet to forestillinger hver dag, sier Terje Åsvestad, showteltet på Tjuvholmen.

Populær

Kleiven er godt kjent for Hamars publikum. Som «Gufrid», selvsagt, som var med Eldar Vågan på oppstarten av sommershow, men også har Kleiven vært med Damenes Aften og Knut Faldbakken og deres show.

HER kan du lese HAs omtale av showet med Kleiven og Vågan i Hamar i 2012.

– Det skal være lystig og lett, det skal være musikk, folk skal bli glade, sier både «Hallvar Syversen» og Bjørn Kleiven.

– Folk skal kose seg, de skal trå takta og glise.

Han har hyret inn Erik Wold som programleder, mens han selv, «Syversen», skal passe på at alt går riktig for seg ...

403 stoler står klare i teltet.

FRakkeste TV

– Det skal bli et av de frakkeste nær-TV-program som noen gang har vært. Folk skal få komme så nær TV som det er mulig å komme. Og når du sitt så tett innått, ja, da er det nær-TV, forklarer «Hallvar Syversen».

Og:

«Spørsmål fra salen»?

– Kan noe gå galt?

– Nei ..., det må jo være om ingen kommer, da.

Men det har ikke storsjarmøren «Hallvar Syversen» noe som helst tro på.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke