18. aug
Åpnet festivalen: Haddy N'jie var første artist på scenen på biblioteket i Stange, og sang for drøyt 200 personer.
Foto: Anders Grobstok Dalen
 
- I morgen blir det helt stinn brakke!
Kønnbandsfestivalen åpnet rolig, både med tanke på publikumsbesøk og musikksjanger. På lørdag har arrangørene stor tro på at Hellbillies fyller biblioteket.

Publisert: 11.sep.2015 22:33
Oppdatert: 12.sep.2015 09:01

Tidligere i høst uttalte festivalsjef Morten Midtlien at Stange kommune håpet å passere 1000 publikummere i løpet av festivalens to dager. I fjor kom det 800, og Midtlien nedjusterte årets forhåpninger til det samme tidligere denne uken. Med drøyt 200 innenfor dørene fredag kveld er ihvertfall publikumsrekord bortimot umulig. 

- Det hadde vært gøy om vi hadde klart å skrape sammen hundre mennesker til på en sånn fredag som dette her, men da må man analysere hva man gjør gærent for å ikke treffe med dette programmet. Jeg synes det er vanskelig, sier Midtlien.  

- Jeg tror vi må gå en runde og se på hva det er vi har lykkes med de kveldene vi har hatt godt besøk, sånn at vi får en festival som forankrer seg, og blir en merkevare for Stange. 

Første artist ut fredag kveld var Haddy N'jie. Hun ble etterfulgt av Siri Nilsen og Thom Hell. I morgen er det Anneli Drecker, Frida Ånnevik, High Red og Hellbillies som skal underholde stangesokningene. 

- I morgen har vi forhåndssolgt 300 billetter. Det er over halvparten av kapasiteten til biblioteket. Jeg regner med at vi får godt over 500 mennesker inn hit i morra, sier Midtlien. 


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke