17. aug
 
- Jentedrømmen som går i oppfyllelse
Elise Dalby Grønnesby er klar for missefinale lørdag.

0
Publisert: 24.jun.2014 11:28
Oppdatert: 25.jun.2014 07:24

Elise Dalby Grønnesby gleder seg, men gruer seg også. Jenta fra Hamar er klar for den norske finalen i Miss Universe lørdag kveld. Drømmen er å komme til den internasjonale finalen slik Hamar-jenta Mari Ekeløf gjorde i fjor.

- Ja, målet mitt er jo å kopiere henne, sier Elise i det hun står på reisefot til Kragerø hvor det er show, glamour og mange skjønnheter samlet i helgen.

- Det er dette jeg har drømt om siden jeg var lita jente, så dette er stort for meg, forteller hun til h-a.no.

- Selv om en som lita jente drømmer om noe sånn som dette, hadde jeg jo egentlig ikke trodd at jeg skulle få oppleve det. Jeg har tatt utdannelse innen frisør, hudpleie og styling. I det siste har hun vært igjennom ni eksamener med bare femmere og seksere som resultat.

- Det som hadde vært moro var om jeg kunne kombinere utdannelsen min med en modellkarriere, sier Elise som allerede har fått to henvendelser fra modellbyrå som er interessert i henne.

Men først er det altså finale i Kragerø.

- Vinnersjanser?

- Det vet jeg jo ikke, men akkurat nå ser det svært lovende ut. To avstemninger er allerede i gang. På SMS-rankingen ligger hun på fjerdeplass, men på en avstemning der det gis poeng er hun på andreplass.

- Jeg tror selv jeg har en god sjanse til å vinne, sier Elise, som dermed kan bli den andre hamarjenta som blir Miss Universe Norway på to år.

Nå er det opp til dommerne å avgjøre det hele.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke