20. aug
FØRSTE ARTIST UT: Marit Larsen med band kommer til Gregers 15. januar.Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix
 
- Kan bli for mye
- Jeg lurer på om ikke metningspunktet for konserter i Hamar er nådd, sier Jørn Nielsen på Gregers. Men Hamars mest travle konsert-arena kjører på for fullt i vår også.

Publisert: 06.jan.2015 11:28
Oppdatert: 06.jan.2015 11:33

Med Marit Larsen, Monica Heldal, Team Me og Dunderbeist blant attraksjonene på årets to første måneder, er Gregers godt skodd for vårsesongen. Men Jørn Nielsen er ikke sikker på at det blir like høy konsertfrekvens i år som i fjor.

- Etter to års drift har vi fått et bra analysegrunnlag, sier han.- Og det viser seg nok at vi bør bli noe mer kyniske på hva vi vil satse på.

Nådeløse Hamar

- De større konsertene går som regel greit, sier Jørn Nielsen.

- Vi har stort sett vært heldige med dem. Men ingenting er sikkert. Konserten med Bill Wyman var for eksempel ikke utsolgt før siste dagen. Så da hadde vi ei nervepirrende siste uke.- Men vi ser også at det er vanskelig å arrangere konserter med mer ukjente band i Hamar. Det kan være fantastiske konserter, men hamarsinger er nådeløse hvis det er noen de ikke har hørt om.

- Samtidig er det klart at det er utrolig mye som skjer i Hamar. Bare i desember var det en vanvittig mengde arrangement. Så folk har ikke en sjanse til å få med seg alt. Og da er det gjerne de mindre kjente det går ut over.

fredager og lørdager

Også i vårsesongen legger Gregers opp til faste konserter på fredager og lørdager. Men torsdager blir det færre konserter.

- Skal vi ha konserter midt i uka, må de være ganske bankers, sier Jørn.

Vårsesongens første store konsert blir med Marit Larsen med band 15. januar. Og det skjer nettopp på en torsdag.

- Men forhåndssalget har vært godt, sier Jørn, selv om konserten ikke er utsolgt ennå.

- Vi har også bra ting på gang med flere potensielle fylle-opp-huset-artister. Men ennå mangler det noen underskrifter, sier han.

Etter Marit Larsen, er Monica Heldal med band 30. januar en konsert som Jørn Nielsen har forventninger til. Det samme gjelder naturlig nok Team Me-konserten 7.2.

Så er turen kommet til Dunderbeist 28.2, som også er releasekonsert for deres nye album.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke