23. aug
 
- Nå gleder vi oss
Folket strømmer til Tjuvholmen, og arrangørene melder om at billettsalget for lengst har passert 4000.

Publisert: 05.aug.2017 21:08
Oppdatert: 05.aug.2017 21:12

- Nå gleder vi oss. Dette blir kult, sier Nicholas Hansen og Stig Sandvold, to av de snaut 4000 personene som hadde funnet veien til Tjuvholmen halv ni lørdag kveld.

- Jeg tror Toto åpner med "Hold the line". Det er min favoritt, sier Hansen. 

Varmet opp et bløtt publikum

Return gikk på scenen presis klokken 20, og samtidig begynte storinntrykket.

Knut Erik Østgård og resten av bandet stortrivdes som oppvarmere for det poncho-kledde folkehavet.

- Nå virker det som om det har slutta å regne også, sa Østgård, samtidig som en liten bit blå himmel ble synlig over båthavna.

- For statistikkens skyld; hva mange av dere har vært på en eller flere Return-konserten før? ropte han ut, og fikk så og si samtlige hender i været som svar. 

Deretter fulgte "Friends will be friends", og Østgård prøvde seg på kveldens første allsang. Den store allsangen uteble, men gitarist Henning Ramseth fikk både jublende applause og en klapp på skulderen for gitarsolen sin.   

Passert 4000 solgte billetter

Det er ventet at kveldens hovedband, Toto, går på scenen klokken halv ti. I går spilte dem for 3500 publikummere på Hindsgavl Slot i Danmark. På Hamar blir det derimot enda flere.

- Vi passerte 4000 solgte billetter i går kveld. Og vi har solgt jevnt og trutt med fysiske billetter i hele dag, melder arrangørene. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke