18. aug
Rar opplevelse: - Det var litt sært å se seg selv på TV, sier Løten-bonde Anna-Liisa Brantzeg Evensen (t.v.), som i går kveld så seg selv i TV2-programmet "Jakten på kjærligheten" sammen med venninnen Kari Sefland Bjørlo.
 
- Sært å se seg selv på TV
Det krever tilvenning for en budeie fra Løten å være midtpunkt i TV-ruta.

Publisert: 11.sep.2012 09:35
Oppdatert: -

Forrige uke hadde Anna-Liisa Brantzeg Evensen (26) sine mannlige friere på besøk på gården sin i Løten, som en av fire bønder i TV2-serien "Jakten på kjærligheten".

Hemmelighetsfull
- Det var veldig uvant å ha så mange menn i huset samtidig, men det ble noen fine dager, synes Evensen.

- Vil det si at du har en favoritt og at det blir kjærlighet ut av dette?

- Det får du vente og se på TV utover høsten, svarer hun h-a.no hemmelighetsfullt.

Valgte hedmarkinger
Med seg til finalerunden, valgte Evensen blant andre to beilere fra hjemfylket. Både Tobias Engels fra Søre Osen i Trysil og Per Helge Løkkebakken fra Tynset fikk i serien lov til å bli bedre kjent med Løten-bonden.

De var begge også med videre etter mandagens episode. Men hvilken mann som står igjen til slutt, vil Evensen altså ikke røpe.

- Angrer ikke, men litt spesielt
Mandag kveld fikk hun se seg selv på TV nok en gang. Det har blitt noen opptredener til nå.

- Det er litt sært - kombinasjonen av det å se seg selv, og det å se seg selv kommunisere med andre på skjermen. Men det går bedre og bedre. Det er bare noe man må venne seg til, forteller hun.

- Hvorfor flyttet du kjærlighetsjakten inn i TV-ruta?

- Det var en mulighet til å nå ut til flere på en gang. Og så har jeg ingen særlig fartstid eller suksess innen nettdating og sånt, så da så jeg dette som en fin mulighet. Det har vært en spennende erfaring og jeg angrer ikke, selv om det er litt spesielt, slutter TV-bonden.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke