24. aug
 
– Slapp av, Gaute! er Knut Eriks beste råd
Gaute Ormåsen gikk igjen videre i Stjernekamp, og Knut Erik Østgård, som kom til semifinalen i 2015, har noen gode råd til brumunddølen.

Publisert: 26.sep.2017 18:09
Oppdatert: 26.sep.2017 18:12

– I den grad jeg hadde en strategi da jeg var med i Stjernekamp, så er det lurt å ta ting litt som det faller seg, sier Return-vokalist og ex-stjernekamp semifinalist Knut Erik Østgård.

Han mener det er fort gjort å bli sugd opp i sirkuset og i konkurransen. Selv klarte han å isolere seg selv nok til å fokusere når det gjaldt, for det foregår mye bak kamera, som TV-seerne ikke ser.

–Jeg jobba ved siden av i den perioden, så jeg var ikke med på alt det som var rundt. Jeg bare satt i bilen på vei til Oslo og ble han «gærningen» jeg skulle være.

skuespiller

Det er også viktig å leve seg inn i rollen man skal spille mener Knut Erik som selv synes han var best som Frank Sinatra og 50-cent.

– Du må sette deg selv til side, sier Østgård.

Dermed er rådet klart når Gaute skal synge blues på lørdag:

– Hadde det vært meg så hadde jeg gått ned på en skikkelig brun pub kvelden før, satt meg med gamlegutta og sørga for å være bakfull og full av anger på lørdag, ler vokalisten, som er usikker på om Gaute kommer til å følge akkurat den anbefalingen.

«still got the blues»

Ormåsen selv ser fram til blueskvelden, og vurderer en annen taktikk.

– Jeg hørte en del på blues da jeg var liten, og spilte elgitar. Så jeg er litt fristet til å spille gitar selv på lørdag.

Gaute skal uansett synge «Still got the blues» av Gary Moore, med eller uten gitar.

følger med

Østgård sier han har fulgt ivrig med på årets sesong som han mener holder et skyhøyt nivå.

– Gaute var jo kjempebra på hiphop, men likevel var det flere som var enda bedre. Jeg syns Gaute er flink, sier Østgård og legger spøkefullt til;

– Til å være brumunddøl....

– Jeg håper han vinner, men jeg tror Adam blir veldig vanskelig å slå.

Selv røk Knut Erik ut i semifinalen, som den siste av tre, og minnet om den kvelden får han til å gå litt tilbake på det han sa.

– Jeg husker jo jeg tenkte at kanskje skulle jeg ha jobba litt mer likevel.

Så da får Gaute ta rådene hans med en klype salt.

Eventuelt et glass whisky.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke