18. aug
Sofaprat: Programleder Magnus Nordbekk tok en prat med Leo Ajkic. Fra salen fikk anledning til å stille spørsmål og ta del i samtalen.
 
– Som en gryterett
Drøyt 40 ungdommer var på plass for å bli bedre kjent med Leo Ajkic og Ruben under fredagens Mixbox.

Publisert: 06.apr.2019 10:16
Oppdatert: 06.apr.2019 11:03

– Dette er litt som en gryterett. Man blander gode ingredienser sammen til et nydelig måltid, sa kveldens programleder Magnus Nordbekk da han ønsket publikum velkommen til kulturhusets tredje Mixbox. Med arrangementet Mixbox inviterer nemlig Hamar kulturhus to ulike personligheter som på hver sin måte appellerer til den yngre generasjonen.

LES OGSÅ: Leo Ajkic og Ruben til Kulturhuset

Intim sofaprat

Fredag kveld var det tv-personlighet Leo Ajkic og artist Ruben som var på plass. Førstemann på scenen var Leo Ajkic, som sammen med programleder Magnus Nordbekk innledet kvelden med en uformell sofaprat. I salen fulgte publikum med, stilte spørsmål, fikk svar og ble etter hvert bedre kjent med Ajkic.

– Det var veldig fint. Jeg har sett Leo Ajkic på tv tidligere, men det var veldig spennende å høre han prate. Han sa blant annet veldig mye fint om det store presset som mange ungdommer kjenner på i dag, sier Ane Moløkken, som var på plass sammen med venninnen Miriam Øynes (15).

Venninnene forteller at de tok turen til kulturhuset for å bruke fredagskvelden til noe helt nytt.

– Vi har ikke vært på så mye lignende tidligere, men dette syntes vi så spennende ut, sier Øynes.

Håper på flere

Rundt 40 ungdommer var på plass for ta del i helgas Mixbox. Produsent i Hamar kulturhus Truls Pedersen, forteller at kulturhuset gjerne skulle sett at enda flere benyttet seg av tilbudet.

– Vi hadde håpet flere skulle komme. Samtidig vet vi at de som kommer hit setter veldig stor pris på arrangementet. Vi får veldig gode tilbakemeldinger, sier Pedersen. Pedersen var samtidig klar på at kulturhuset kommer til å fortsette sin satsing mot ungdommene.

– Nå må vi finne ut av hva ungdommene vil ha, og dette må vi finne ut av sammen med ungdommene, sier Pedersen.

Han forteller samtidig at kulturhuset foreløpig ikke har planlagt en ny runde med Mixbox.

– Nei, men det er slettes ikke sikkert at dette var den siste Mixbox-en, sier han.

LES OGSÅ: Truls Pedersen i Hamar kommune vil droppe UKM-konkurransen

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke