18. aug
 
Vinn eller forsvinn for Knut i kveld
Morten Harket har tatt godt vare på Knut Kippersund Nesdal (26) i konkurransen «The Voice» på TV2. I kveld står Knut alene. Kun seernes stemmer avgjør.

Publisert: 03.nov.2017 12:42
Oppdatert: 03.nov.2017 12:46

– Nå er det vinn eller forsvinn, så nå gjelder det å gi alt jeg har, kose meg på scenen og gi publikum en fin opplevelse, sier Knut.

Forrige fredag ble fire nye slått ut. Det er nå tolv deltakere igjen. En av dem er Knut Kippersund Nesdal fra Tangen. Etter kveldens program er det kun åtte deltakere, to på hvert lag, lagene til Morten Harket, Lene Marlin, Yosef Wolde-Mariam og Martin Danielle. Denne fredagen skal disse ut i duell: Magnus Bokn og Elise Nærø fra Team Martin, Agnes Stock og Olaves Fiskum fra Team Lene, Andrea Santiago og Jeremaya John fra Team Yosef, Knut Kippersund Nesdal og Ingeborg Walther fra Team Morten. Forrige fredag vant Sebastian James Hekneby Team Morten-duellen mot Dina Sæle Ek.

GODE RÅD

– Hva slags råd har du fått av Morten Harket denne uka?

– Morten har mange innspill på det musikalske. Han vil at jeg skal være til stede i øyeblikket og framføre låten på en ærlig måte. Det er veldig inspirerende å høre hvordan han takler stress og hvordan han forbereder se til sine opptredener.

– Hva tenker du om egne sjanser?

– Ingeborg (Walther) er en fantastisk artist, og vi har blitt godt kjent disse ukene. Det er veldig trist at en av oss må dra. Jeg tror det blir en utrolig jevn duell, begge to er supermotiverte.

KLASSIKER

– Hva med låtvalget?

– Tror det er morsomst for folk å ikke kjenne låtvalget på forhånd. Jeg skal synge en skikkelig nittitallsklassiker i ny drakt. De fleste har nok ikke hørt denne låten på denne måten tidligere, og mange har kanskje et humoristisk forhold til den. Men det er en fantastisk fin og sår låt som jeg gleder meg til å synge.

En som antagelig følger med er Hamars kultursjef Morten Midtlien. Han koser seg i disse dager over å ha fylt Stortorget til neste års konsert med Knuts mentor, Morten Harket og a-ha. Og en bitte liten «funfact» kan jo være at Hamars kultursjef kanskje var Knut Kippersund Nesdals aller første «mentor», som musikalsk leder for Domkirkens guttekor sent på nittitallet.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke