26. aug
behagelig vesen: Frida Ånnevik med band bød på en fin konsert på Gregers torsdag.
 
150 hørte Frida i Hamar
150 personer lyttet da Frida Ånnevik spilte i Hamar torsdag, i forbindelse med hennes siste album.

Publisert: 03.nov.2016 23:42
Oppdatert: 03.nov.2016 23:43

Spellemannspris-vinner og nasjonal vise-yndling Frida Ånnevik er ute med nytt album. «Her bor» har fått god kritikk i både lokal- og rikspresse, og torsdag hadde hun release-konsert i Hamar. Omlag 150 stykker hadde tatt turen til Gregers.

høyt alderssnitt

Konserten var en del av arrangementet «Lutefiskfestivalen» som foregår fra 2. til 5. november.

Ånnevik, som når hun spiller på Hedmarken aldri helt slipper unna sin fars skygge, spøkte selv med det, til humring fra salen.

- Det føles litt som å spille på den Cheers-baren. Der alle kjenner ditt navn, eller i hvert fall far din sitt navn, sa hun.

behagelig vesen

Selv om det aldri tok helt av, gjorde verken Ånnevik eller det fem manns sterke bandet seg bort på scenen. Hun har en vakker stemme, spiller enkelt, men fint på gitaren, og sjarmerer med små anekdoter mellom låtene. Det er vanskelig å mislike hennes dempede utstrålig, selv om konserten var fri for de store høydepunktene. «Den siste» fra det nye albumet, var sangen som høstet mest applaus. I introduksjonen fortalte hun fornøyd om at hun endelig har klart å dytte «mætta» inn i en sangtekst. I sin helhet var det en fin konsertopplevelse, og kanskje blir det mer minneverdig under den egentlige slipp-konserten på Parkteateret i Oslo i morgen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke