24. aug
KOMMER: 8. juni er det klart for legendariske ZZTop på Tjuvholmen i Hamar. Her er gutta, med fra venstre Frank Beard (trommer), Billy Gibbon (gitar) og Dusty Hill (bass). COPYRIGHT © ZZ TOP
 
2.500 ZZ Top-billetter solgt på en time
Black Friday startet med et smell når det gjaldt billettsalg til konserter i Hamar. Utsolgt "Karpe 2019" i kulturhuset i løpet av 17 sekunder. ZZ Top på Tjuvholmen 8. juni solgte 2.500 billetter i løpet av en time.

Publisert: 23.nov.2018 10:57
Oppdatert: 23.nov.2018 12:02

- Helt sjukt, sa Espen Solheim Røhne i en kjapp kommentar til salget til ZZ Top på morrakvisten. Han begynner etter hvert å bli svært rutinert med å håndtere raske billettsalg, men ble nok litt overrasket av at det tok av til de grader.

På formiddagen fredag var tilsammen 5.000 billetter solgt, etter 2.000 billetter i forhåndssalg og 3.000  (500 billetter er solgt etter de 2.500 første timen red.anm) billetter i ordinært salg, og da hadde ikke bookingselskapet Venues rukket å sette igang alle sine planer for promotering av salget.

Om han nå regnet med at ZZ Top spiller for et fullsatt Tjuvolmen Arena, 6.000 billetter til sommeren?

- Ja, dette blåses vekk.

Karpe spiller i Hamar kulturhus 17. mars.

Texas-bandet ZZ  Top spiller på Tjuvholmen i Hamar 8. juni.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke