26. aug
GODT BESØKT: Amfiet var bortimot fullsatt på teaterpremièren onsdag kveld.
 
350 på brakåpning av Prøysenfestivalen
Amfiet var bortimot fullsatt da Prøysenfestivalen åpnet med primeiere på «Sirkus Mikkelikski» onsdag kveld.

Publisert: 17.jul.2013 21:53
Oppdatert: -

På forhånd er det ingen av teaterforestillingene på festivalen som har solgt så godt som årets familieforestilling. Og siden teaterforestillingene tradisjonelt selger stadig bedre utover i uka, og denne skal spilles hver dag til og med mandag, er det neppe tvil om at det er «Sirkus Mikkelikski» som kommer til å bli årets fremste publikumstrekker på Prøysenfestivalen.
Og de ble ikke skuffet, verken de små eller store på premièren. For både Helene Harefrøken, Nøtteliten og Bolla Pinnsvin var blant dem som gjorde dette til en trivelig forestilling. «Sirkus Mikkelikski» har mye å gi selv de svært unge, samtidig som det er en fin liten historie om den dagen dyrene bestemmer seg for å fange menneskene og vise dem fram på sirkus.

Fortsettelse følger

Torsdag fortsetter festivalen med konsert med visesangeren Tønes, som er årets åpningskonsert, selv om festivalen allerede er i gang. På dagtid er det også tett program med filmvisning, allsang, barnetime, og nyskapningen «Stubber ved stua». Og så det «Sirkus Mikkelikski» igjen, før kveldskonserten.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke