22. aug
KOMMER: Team Me kommer til Volumfestivalen.
FOTO: ARNFINN JOHANSEN.
 
Team Me til Volumfestivalen
- Vi er stolte av å presenterer Volumfestivalen 2015 første slipp som er ingen ringere enn Elverumsbandet Team Me, sier festivalsjefen.

Publisert: 19.des.2014 09:47
Oppdatert: 19.des.2014 09:50

Vi er stolte av å presenterer Volumfestivalen 2015 første slipp som er ingen ringere enn Elverumsbandet Team Me.

Det er fire år siden Team Me spilte på Volumfestivalen, og nå er de klare for å innta hovedscenen i Elvarheimsparken fredag 19. juni 2015.

- Volumfestivalen er utrolige glade for å kunne presentere Team Me på neste års festivalplakat. Elverumsbandet har erobret fans verden rundt og kommer hjem til Volumfestivalen for første gang på fire år i 2015, forteller festivalsjef Mari Nøren Stenersen.

Etter sin platedebut «To The Treetops!» og opptreden på Volumfestivalens scene i 2011 har mye skjedd. Bak seg har de utallige utsolgte konserter i både inn og utland, og kan skilte med opptredner i byer som Tokyo, Berlin, London, og samtlige i Norge.

- Surrealistisk

- Det er helt surrealistisk å plutselig stå i Tokyo å spille foran tusen folk som danser og synger sangene dine. Når man kommer tilbake til Elverum, og for første gang iløpet av året ser et kjent ansikt i publikum, så er det først da det går opp for meg hva jeg er med på. Volumfestivalen klyper meg litt i armen og forteller meg at, shit, detta skjer på ekte, sier Team Me-keybordisten Simen Sandbæk Skari om hans forventninger til Volumfestivalen 2015.

I 2015 drar de også rundt på en omfattende utenlandsturné, men som alltid graviterer de naturligvis tilbake til hjembyen.

- Volumfestivalen er både viktig for oss i bandet, Elverum og for all den flotte kulturen fylket har å by på. Så vi gleder oss stort til å endelig få vise oss fram på hjemmebane igjen med topp stemning, fete riff og mætt lyd, sier Team Me sin bassist Simen Schikulski om Volumfestivalen.

Plateslipp

I høst slapp Team Me deres etterlengtede andre-plate «Blind as Night», og startet sin slippturne i hjembyen Elverum. Byen har satt sitt preg på albuminnspillingen med blant annet pianopariter spilt på Rådhusets flygel. I musikkvideoene til låtene «Blind As Night» og «Kick & Curse» vises det til Elverums vakre og grønne skog, og med sin opptreden på P3 Gull i slutten av november bergtok de det norske tv-publikummet med god hjelp fra Søbakken skoles barnekor ved fremførelsen av førstesingelen «F is for Faker».

Låta «F is for Faker» har til nå blitt sunget for full hals Norge rundt, og vil garantert ljome utover hele byen fra Elvarheimsparken 19. juni.

- Volum og Team Me vil alltid ha et ubrytelig bånd. Vi vil gjøre denne konserten til en stor feiring av alt det fenomenale Team Me har utrettet de siste årene, og til en heidundrandes mellomlanding på hjemmebane på deres vei mot nye høyder, sier Volumfestivalsjef Stenersen.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke