22. aug
 
MGPjr-gjengen fikset juleshow
Søndag var det byens yngste borgere sin tur til å feire da den blide gjengen fra MGPjr var på Hamar-besøk med sin juleforestilling.

Publisert: 06.des.2015 21:10
Oppdatert: 06.des.2015 21:10

De unge artistene møtte en fullsatt sak spekket med et særdeles energisk og entusiastisk publikum, og i løpet av den påfølgende halvannen timen serverte de unge sangerne et program bestående av egne Mgp-hits og kjente julelåter.

Barna er ikke byens mest kravstore publikum, og de vet å vise hvor mye de setter pris på artistene som står på scenen. Det er kombinasjon som virkelig ga konserten en perfekt ramme, og med mengder av glitter og konfetti ble det skikkelig MGP-stemning i Kirsten Flagstad-salen.

Thea Sofie, Henrik, Mathea-Mari, Karoline, og Thea var alle på plass for å underholde fra scenen. Sistemann på turneen, Aksel, måtte dessverre melde forfall på grunn av en lei forkjølelse.Programmet besto av både solo og fellesnumre, og de fem artistene sang seg gjennom en rekke ulike julesanger i løpet av konsertkvelden. Ekstra populært var de at de arrangerte en egen MGPjr-bolk midt i programmet, der artistene framførte sine sanger fra MGPjr.

– Kjempekult, jubler Noah A. Bjerke-Narud (8) etter kveldens store show. Han var på plass sammen med kompisene Mikkel S. Bakksjø (8) og Petter Syljusveen og alle tre var i hundre etter kveldens forestilling.

– En perfekt kveld, jubler de tre kompisene.

Se bilder fra søndagens MGP-fest øverst i saken.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke