19. aug
ÅGE ALEKSANDERSEN: Tar med seg Sambandet og kommer til Tømmerstockfestivalen i Brumunddal 7. august.
 
Åge til Tømmerstock
Åge Aleksandersen og Sambandet blir hovedartistene på fredagskvelden på neste sommers Tømmerstockfestival i Brumunddal.

Publisert: 28.nov.2014 09:58
Oppdatert: 28.nov.2014 10:00

Med 7000 betalende på to dager ble årets Tømmerstock en folkefest av de sjeldne i Brumunddal. Da var det Hellbillies og Manfred Mann som var de store attraksjonene. Nå håper Rune Myhren og resten av arrangørstaben på at det i 2015 skal være mulig å toppe årets besøk på neste Tømmerstock, som arrangeres 7. og 8. august.- I år hadde vi 2200 betalende på fredagen og 4800 på lørdagen. Derfor kjører vi neste år Åge og Sambandet som headliner på fredagen, for vi ser at her har vi muligheten til en ytterligere økning av besøket, sier Myhren.

Med Åge og Sambandet på plass, mener han det er realistisk å håpe på minst 4000 betalende også på fredagen.

Publikums ønske

- Vi gjorde en undersøkelse blant folk om hvem de helst ville ha på neste festival, og da var det nesten halvparten som stemte på Åge. Vi ønsket også å ha en folkelig artist med bred appell neste gang, som Hellbillies i år. Da var egentlig valget enkelt. Det bare måtte bli Åge og Sambandet, sier Rune Myhren.

- Og heldigvis passet det med datoen, for det var fredagen som var førstevalget vårt, sier Rune Myhren.Tømmerstock vil også neste år satse på en miks mellom internasjonale og nasjonale artister, og Rune Myhren regner med at en internasjonal headliner vil være på plass før jul.Og nå som den ene headlineren er klar, vil de starte salget av festivalpass allerede 1. desember, forteller han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke