24. aug
GJENFORENING: Abba kan kanskje gjenforenes 40 år etter suksessen med Waterloo. FOTO: NTB Scanpix.
 
Åpner for mulig gjenforening av ABBA
Agnetha Fältskog, som lenge har motsatt seg en mulig gjenforening av ABBA, sier nå at det slett ikke er utenkelig. Til våren er det 40 år siden gjennombruddet med "Waterloo".

Publisert: 10.nov.2013 15:14
Oppdatert: -

Fältskog antydet allerede i vår til det tyske magasinet Die Zeit Magazine at hun ikke ville si nei dersom spørsmålet om gjenforening dukket opp. Nå har rykteflommen tatt seg ytterligere opp.
I det tyske ukemagasinet Welt am Sontag sier den tidligere ABBA-vokalisten at en gjenforening "selvsagt er noe vi tenker på".
Det kunne i så fall skje i forbindelse med 40-årsjubileet for låta "Waterloo", som bandet vant Melodi Grand Prix med i 1974.
- Det virker som om det er planer for å gjøre noe i forbindelse med jubileet. Men jeg kan ikke på nåværende tidspunkt si hvordan planene vil utvikle seg, sier hun.
I mange år var det Fältskog som motsatte seg alle planer om en gjenforening av ABBA. Men nå er det Benny Andersson som ikke vil og som dermed må overtales. I fjor avviste han kontant at bandet noensinne skulle samles igjen.
- Vi kommer ikke til å dukke opp igjen. Vi finnes ikke lenger. Vi har ikke vært til siden 1982, sa han i et intervju fjor.
ABBA ble dannet i 1972 av Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad. Deres siste album, "The Visitors" kom i 1982, samme år som bandet ble oppløst.
ABBA har opp gjennom årene solgt over 380 millioner album, noe som gjør bandet til en av pophistoriens mest suksessrike band. (©NTB)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke