17. aug
Opprigg: Árnyas Koppány rigger opp i kunstforeningens lokaler.
 
Åpner utstilling
Den 30 år gamle ungarske kunstneren Árnyas Koppány bor i Lillehammer, og åpner utstilling i Hamar kunstforening lørdag.

Publisert: 21.sep.2018 14:48
Oppdatert: 21.sep.2018 14:53

Árnyas Koppány er 30 år gammel, og fra Ungarn. Han har studert ved Høgskolen i Hedmark tidligere, og bestemte seg for å flytte til Norge for fire år siden. De siste fire årene har han bodd i Lillehammer, hvor han maler 3–4 netter hver uke i et kollektivt atelier på en fabrikk.

– Bildene mine er gjerne inspirert av ulike reiser. For eksempel fra Peru og New York, sier Árnyas Koppány imens han gliser bredt og peker på «I Love New York»-T-skjorta han har på seg.

– Verkene bærer også preg av at jeg har blitt far, og andre store opplevelser og endringer, sier han,imens han klargjør lokalet.

Utstillingen med verkene Árnyas Koppány har malt i Norge de fire siste årene, stilles ut i Hamar kunstforening fra lørdag den 22. september kl. 13.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke