19. aug
 
Admiral P skal skape liv på Stortorget
I forbindelse med helgens Storhamar-cup blir det underholdning med kjente artister i Hamar sentrum.

Publisert: 28.mai.2015 07:34
Oppdatert: 28.mai.2015 07:34

Lørdag kveld inviterer Storhamar håndball til gratis underholdning for både håndballdeltakere og øvrige innbyggere i Hamar.

Fra scenen på Stortorget vil programleder Truls Pedersen presentere et show som inneholder artister som Admiral P, Raylee og Sval. I tillegg dukker Per Kristian «PK» Grytdal fra NRK-serien «Barn ingen adgang» opp for å bidra med en eksplosiv opptreden.

Mer enn 4.000 unge håndballspillere fordelt på 300 lag deltar under helgens Storhamar-cup. Inkludert foreldre, trenere og andre deltakere er det snakk om nærmere 8.000 personer som kommer reisende til Hamar denne helgen.

– Storhamar håndball synes det er på sin plass å vise fram Hamar sentrum med et show på Stortorget. I tillegg synes vi det er ekstra hyggelig at vi greier å tilby dette som en gratis og åpen byfest for alle innbyggere, skriver arrangementsansvarlig Geir Thomassen i en e-post til HA.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke