24. aug
 
Flere hundre trosset regnet for å se Admiral P lage show
Flammer og eksplosjoner, kjente artister, reggaemusikk og en marshmallowskonkurranse bidro til stor stemning under lørdagens show på Stortorget.

Publisert: 31.mai.2015 07:10
Oppdatert: 31.mai.2015 07:16

Til tross for regn og sur vind lørdag kveld, var det flere hundre som hadde tatt turen til Stortorget. I forbindelse Storhamarcup ble det arrangert et utendørs show for barn og unge.

Underholdende program

Per Kristian «PK» Grytdal, kjent fra tv-programmet «Barn ingen adgang», åpnet showet. Han skapte spenning og begeistring ved å lage gasseksplosjoner på scenen, sprenge en tønne med plastballer, og å skyte T-skjorter og konfetti ut over publikum.

Artisten Sval fra MGP Junior framførte låter som var godt kjent for de yngste tilskuerne.

Artisten Raylee var andre musiker ut, før kveldens største navn, Admiral P, inntok scenen. Med sin reggaemusikk skapte han et glimt av sommer i det ellers grå været.

Liv og røre

Publikum sang av full hals, og holdt varmen ved å hoppe og danse til musikken. Enkelte fikk også komme opp på scenen for duett eller som bakgrunnsdansere.

Midt i showet satte konferansier Truls Pedersen i gang en konkurranse, som innebar å snakke med marshmallows i munnen. Det resulterte i stor latter for alle oppmøtte.

Fornøyd med showet

Mariell Østlie Gjendal (9) og Mina Lystad (10) hadde tatt turen fra Askim for å delta i helgens håndballcup. Etter en lang dag med kamper var det stas å kunne avslutte dagen med musikk og underholdning. De to jentene var godt fornøyd med showet, og syntes det var vanskelig å velge et høydepunkt.

– Jeg likte alle, sier Mina, noe Mariell kunne si seg enig i.

Ekstra stor stas var det å få autografene til alle artistene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke