25. aug
KONSERT: Det er igjen klart for OnklP & De Fjerne Slektningene i Hamar, med han sjøl, OnklP, Pål Tøien, i front – også på dette bildet. Foto: Jørn Veberg
 
Alltid fullt hus for OnklP i Hamar
Det nærmer seg fullt hus. Igjen. OnklP & De Fjerne Slektningene er tilbake i Hamar.

Publisert: 26.jan.2018 17:01
Oppdatert: 26.jan.2018 17:04

– Flere enn 300 billetter er solgt, og det er lørdag og da selges det normalt mye også i døra, sier Espen Solheim Røhne i bookingselskapet Venues.

Han tror på fullt hus på Gregers også denne gang.

– De har solgt ut de siste fire gangene jeg har hentet dem til Hamar, og Oslo Ess («Slekta» red. anm) har alltid solgt ut på Hamar.

– Og hva tror du er grunnen?

– Oslo Ess har alltid hatt mange fans her. Når noen opptrer ofte på samme steder, så blir det gjerne slik.

– Skatebesøk

OnklP, eller Pål Tøien, har vel også egentlig vært en slags Hamar-fan, fra han som fjortis tok seg fra Lillehammer til Veidekke-tomta for å skate. Han og kameraten hans ble en gang intervjuet i Hamar Arbeiderblad i forbindelse med et slikt besøk – og da sa gutta:

– Skaterne i Hamar er heldige.

De savnet et skateområde som Veidekke-tomta på Lillehammer, og de fortalte til avisa at de derfor gjerne tok turen til Hamar.

Til Hamar har det blitt mange turer etter hvert, både for Jaa9 & OnklP og OnklP & De Fjerne Slektningene, både på konsertscener i byen og på Hamar-mart’n. Og hamarsingene har kost seg sammen med det som bandet selv beskriver som «en beinhard hybrid av rap og melodiøse rock elementer som ikke har blitt gjort før».

Bak i bussen

På hjemmesiden til OnklP & De Fjerne Slektningene fortelles historien om samarbeidet slik: «Bak i en røykfull nightliner, et sted mellom Zürich og København, oppsto ideen om OnklP & De Fjerne Slektningene. Et vellykket samarbeid mellom OnklP og Oslo Ess ga gutta smaken på å skape mer musikk og røverhistorier.»

Turnestart

Tre album er det blitt, Slekta, Slekta II og Slekta III.

Fredag kveld åpnet årets turnésesong, med fest på Rockefeller i Oslo. Lørdag kveld er det Gregers i Hamar, før turen, ifølge deres egen hjemmeside, går videre til Moss (16.2), Porsgrunn (17.2), Hulen i Bergen (22.2), Folken i Stavanger (24.2), Byscenen i Trondheim (9.3) og Mo i Rana (10.3).

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke