22. aug
Show: Andreas Amb i rollen som Kent Ronny og Karoline Amb leverte et sommershow som virkelig ga mersmak.Begge foto: Kristian Einang
 
Amb og Amb satset alt og traff på det meste
Med velkjente melodier og humoristiske tekster leverte Søskenparet Amb og husbandet Sjur Vidars et sommershow som inneholdt det aller meste.

Publisert: 15.jul.2013 06:23
Oppdatert: -

Tingnes kulturhus var premièrekledd i forkant av årets sommershow med søskenparet Andreas og Karoline Amb. Forestillingen har vært utsolgt en god stund, og forventningene var høye i den stappfulle teatersalen.

Dyktige musikere

Søsknene Amb har nemlig satset studielånet på at sommershowet skal bli en suksess, og det ser ut til å være vel investerte penger.
De leverte to akter med herlig humor, treffende karakterer og en mengde musikalske godbiter.
Det var dansebandet Sjur Vidars med Sjur Andreas Lundstein på tangenter, Vidar Tyriberget på bass, Halvor Berg på gitar, Øystein Hagelund Gravdal på gitar, Agnethe Berger Øverbekk og Tommy Kristiansen på trommer som sto for den instrumentale delen. Husbandet fungerte som showets ryggrad, og rett før pause fikk de slå seg løs med en skikkelig klassiker. Nemlig musikken fra avdukingen av Il Tempo Gigante fra «Flåklypa Grand Prix». Et herlig og forfriskende innslag som definitivt var et av forestillingens aller største høydepunkter.

Bunnsolid

Det er allikevel Andreas og Karoline Amb som spilte hovedrollene, og det gjorde de med den største selvfølgelighet. Begge har musikk i blodet, og begge leverte herlige soloprestasjoner gjennom hele kvelden. Andreas Amb tilbrakte i tillegg store deler av kvelden som den Nav-finansierte råneren Kent Ronny. En herlig karakter sammensatt av bygdeungdommens samtlige uvaner. Han var til tider så morsom at samtlige i salen, inkludert husbandet, måtte gispe etter luft mellom latterkrampene. Karoline Amb styrte forestillingen på en god måte, og i løpet av kvelden fikk hun demonstrert sitt store musikalske repertoar med et stort utvalg av velkjente melodier.
I tillegg til musikken fikk vi også servert videosnutter undervegs i forestillingen. Videoinnslagene har en lei tendens til å dempe kvaliteten på lokale revyer, men det var slettes ikke noe problem under årets sommershow. Videosnuttene så rett og slett proffe ut, og i tillegg både originale og morsomme.
Totalt sett svarte søsknene Amb på tiltale med et bunnsolid og profesjonelt sommershow som inneholdt det aller meste.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke