24. aug
SØSKENKVARTETT: Karoline (29), Andreas (27), Ragnhild (23) og Kristiane (18) Amb lager show sammen.
 
Amb x 4 til Hamar med sommershow
Med alle de fire søsknene på scenen, blir det Amb-sommer-show på Tjuvholmen for første gang. – Vi satser på sjarm og musikalsk eleganse, sier Karoline Amb.

Publisert: 18.mai.2015 06:40
Oppdatert: 18.mai.2015 12:19

For tredje år på rad blir det sommershow på Tingnes med søsknene Amb. Åtte Amb-show er allerede satt opp i kultursalen, fra 17. juli-helga og utover. 7. og 8. august skal søskenkvartetten og bandet fylle teltet på Tjuvholmen.

– Vi har fått mange spørsmål om når vi kommer til Hamar. Istedenfor å sette opp ekstraforestillinger på Tingnes, blir ekstraforestillingene på Hamar i år, forteller Karoline (29) og Andreas (27) Amb.

Med seg på scenen har de søstrene Ragnhild (23) og Kristiane (18), pluss det faste Amb-show-bandet.

– Kristiane er med for første gang i år. Vi ville vente til hun ble 18, forklarer storesøster Karoline.

STAPPFULLE SALER

Forestillingen på Tinenes har vokst siden oppstarten. I fjor var pågangen av publikummere så stor at flere som kom uten forhåndskjøpte billetter, måtte avvises i døra. Teltet på Tjuvholmen vil ta nesten dobbelt så mange som det er plass til i kultursalen på Tingnes, rundt 400.

Karoline og Andreas Amb er fornøyde med å kunne opptre på Tjuvholmen.– Jeg har spilt her på allsang i flere år, og jeg har sett utviklingen. Det er utrolig artig å sette navnet sitt på et arrangement her i sommer. Vi har ønsket å knytte til oss gode samarbeidspartnere. På Tingnes tar Bente Ekeberg Bodin på Spiseriet seg av serveringen, sånn at folk kan få en helaften. Tjuvholmen har fått et helt nytt rykte de siste årene. Stedet har fått et kvalitetsstempel, sier Karoline Amb, og skryter av jobben krodriver Thore Petter Wang har gjort.

SATSER PÅ MUSIKKEN

Amb-søsknene begynte så smått å pusle med innhold til årets show i romjula.

– Vi har Urbane totninger å sammenligne oss med. De er Norges største sommershow. Vi kaster et skråblikk mot dem, så må vi ta dem på det vi kan, sier Karoline lurt. – Sjarm og musikalsk eleganse ...

De har satt i støtet på musikkfronten, og de holder seg til det tradisjonelle 60-tallspreget. Underbuksehumor skal de holde seg unna, fordi de synes betalende publikummere fortjener bedre.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke