21. aug
TAR PAUSE?: Anders Baasmo Christiansen vurderer å ta ei lengre pause som skuespiller.
FOTO: REMI LAAKSO.
 
Anders Baasmo Christiansen vurderer å ta ei lang pause
Nå vurderer skuespiller Anders Baasmo Christiansen en pause for å prioritere privatlivet.

Publisert: 11.mar.2015 10:11
Oppdatert: 11.mar.2015 10:18

Anders Baasmo Christiansen er i vinden om dagen. Ikke bare som Kong Olav i "Kongens nei - tre dager i april", som nå spilles inn i Hamar og Elverum, men også hans privatliv. 

Etter at skuespiller Anders Baasmo Christiansen (39) fikk sitt gjennombrudd i filmen «Buddy» i 2003, har han vært blant Norges mest ettertraktede skuespillere, skriver Se og Hør.

I NRK-serien «I Larsens leilighet» forteller skuespilleren at han planlegger en lengre jobbpause til neste år – for å prioritere privatlivet.

- Jeg tror jeg skal se om det er andre ting man kan finne på enn å være skuespiller. Jeg skal ikke slutte, men det er noe med å gjøre noe annet enn bare å jobbe også. Jeg er 39 år og jeg kan godt finne på andre ting og, sier han i programmet.

Som hva?, spør programleder Vegard Larsen.

- Nei, altså. Faren min fikk barn da han var 29. Nå er jeg allerede ti år bak skjema, så vi får se.

Det siste året har det gått slag i slag for 39-åringen med hovedroller i tv-serien «Dag», og i filmene «Børning», «Kaptein Sabeltann og Skatten i Lama Rama» og «Staying Alive».

Nå er Anders i gang med "Kongens nei - tre døgn i april". Der spiller han selveste Kong Olav. I forrige uke var det innspilling på Sælid gård i Hamar. Denne uken er det innspilling på stasjonen i Elverum.

I 2012 ble det slutt med skuespillersamboeren Mariann Hole (32) etter fem år. Siden den gang har ikke Anders vært offentlig med en ny kjæreste.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KLAR! Anders Baasmo Christiansen er klar for en ny maratonsesong. Først av alt aktuell med komedien "Staying Alive". Fire filmer med Anders skal opp på kino dette året, og han selv har jobbkalenderen fylt. Foto: Remi Laakso
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke