22. aug
STJERNEGALLERI: På scenen sammen med Anders sto Liv Ullmann, Bjørn Sundquist og Pål Sverre Valheim Hagen.
 
Anders nominert til Heddaprisen
 

Publisert: 16.jun.2011 09:36
Oppdatert: -

Han er nominert i klassen for beste mannlige birolle. Stykket Lang dags ferd mot natt er nominert i klassen "Årets forestilling".

- Det er kjempehyggelig, sier Anders Baasmo Christiansen.

Heddaprisen er den mest prestisjetunge prisen i norsk teaterliv, og den deles ut i september i Nationaltheatrets foaje - og prisen er en Nina Sundbye-statuett som forestiller Hedda Gabler med et pistolhåndtak som fot.

Anders Baasmo Christiansen har allerede en slik en hjemme på peishylla. Han fikk Heddaprisen for sin hovedrolle i Hamlet i 2008, og ble med det den aller første som har vunnet alle de tre skuespillerprisene i Norge (Heddaprisen, Amandaprisen og Gullruten).

Verdt å merke seg denne gang er at Anders Baasmo Christiansen er den eneste som er nominert av stjernene i stykket Lang dags ferd mot natt, og på scenen sammen med Anders sto Liv Ullmann, Bjørn Sundquist og Pål Sverre Valheim Hagen.

De andre som er nominert i klassen for beste mannlige birolle er Geir Kvarme for rollen som Roger de Bris i The Producers og Herman Bernhoft for rollen som Osvald i Gjengangere.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke