17. aug
SPENT: Anna-Liisa Brantzeg Evensen sier hun ikke er forberedt på hvordan hun skal takle kjendistilværelsen.
 
Anna-Liisa fra Løten jakter på kjærligheten
Anna-Liisa Brantzeg Evensen er klar for å delta i TV2-programmet Jakten på kjærligheten. 27-åringen drømmer om å finne en snill og jordnær mann som vil dele livet med henne på Løten.

Publisert: 29.mai.2012 13:49
Oppdatert: -

Solen stråler fra skyfri himmel over gården på Ebru i Løten. I dag er det rolig utenfor gårdsbygningen og den store stallen, men om noen uker kan livet bli snudd helt på hodet.

Anna-Liisa Brantzeg Evensen er nemlig en av seks deltakere som skal kjempe om friernes gunst i årets utgave av "Jakten på kjærligheten", som starter på TV2 til høsten.

Påmeldt av venninne
27-åringen, som er født i Oslo, oppvokst i Tromsø og nå bosatt i Løten, håper å være en av deltakerne som går videre fra sommerens innledende runder. Kun de fire deltakerne som får flest brev fra potensielle partnere, får nemlig delta på innspillingen som starter senere på sommeren.

- Det var en venninne som insisterte på å melde meg på da hun hørte at jeg skulle kjøpe gård. Jeg var veldig i tvil, men lot henne sende inn en søknad. Noen uker senere ringte TV2, og plutselig var jeg med i programmet, smiler hun.

De fire deltakerne kan se fram til rundt 22 innspillingsdager på hver av de respektive gårdene.

Spent på antall frierbrev
Allerede 3. juni skal Evensen på TV-skjermen for første gang. Den innflyttede løtensokningen er spent på responsen.

- Vi skal ha en presentasjonsrunde hvor det gjelder å gjøre et best mulig inntrykk. Jeg er veldig spent på hvor mange brev jeg får fra potensielle friere, sier hun.

Evensen vet ikke om hun er klar for å takle en eventuell kjendistilværelse.

- Jeg aner ikke hvordan det føles å være kjent, så jeg får bare hoppe ut i det og se hvordan det går. Dette er noe jeg bare får oppleve en gang i livet, så jeg får nyte det mens jeg kan, sier hun.

- Snill, jordnær og litt høy
Evensen forteller at hun ikke har noen konkret drømmemann i tankene, men at den heldige utkårede bør ha en rekke positive egenskaper.

- Min drømmemann er snill, jordnær, trygg på seg selv og hva han vil gjøre med livet sitt. Han må støtte meg og ha forståelse for at min interesse for hest er veldig tidkrevende. Ellers er det en fordel om han er litt høyere enn meg, sier 27-åringen, som forøvrig er 180 cm høy.

Rideskole
Anna-Liisa Brantzeg Evensen og foreldrene flyttet inn på gården på Ebru sommeren 2010. Siden den gang har 27-åringen og foreldrene brukt tiden til å pusse opp og modernisere gården og de tilhørende stallene. Til høsten starter Evensen en rideskole, og ambisjonsnivået er høyt.

- Jeg har allerede flere påmeldte, så jeg har tro på at dette blir veldig bra, sier hun.

Evensen er veldig interessert i å finne en mann som kan hjelpe henne med gårdsdriften. Om hun blir boende på Løten, det er derimot ikke sikkert.

- Jeg sa ja til TV-programmet med den motivasjonen at jeg virkelig ønsker meg en kjæreste. Jeg er villig til å gå langt dersom jeg treffer den rette, og flytter gjerne dersom det føles riktig. Men, jeg vil jo helst bo på Løten en god stund til, smiler hun.

27-åringen ber ulykkelige friere, som eventuelt måtte bli sendt hjem i løpet av programmet, om å ikke fortvile.

- Jeg har mange single venninner som gjerne står utenfor og plukker meg seg de jeg eventuelt kaster ut, ler hun.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke